Κλέλια Ρένεση για υπόθεση Λιγνάδη: «Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά» (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
renesi

Η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση τοποθετήθηκε εκ νέου δημόσια γύρω από την υπόθεση Λιγνάδη και την υπερασπιστική γραμμή του Αλέξη Κούγια.

Συγκεκριμένα με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κλέλια Ρένεση δημοσίευσε μία φωτογραφία ενός κλόουν κι έγραψε το παρακάτω μήνυμα:

«Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά, που σε κάθε στροφή αμολάει μελάνι, με χυδαιότητα εκθέτει και ξεκατινιάζει στα παράθυρα όλη την νομική διαδικασία, και πολύ σύντομα, όλος ο κόσμος θα αγοράζει πασατέμπο για να δει αυτό το ιλαροδικαστικό δράμα λάιβ στις ειδήσεις, με τα θύματα να εκθέτονται και να βιάζονται απ τον καναπέ του καθενός, και βεβαίως είναι ζήτημα χρόνου κανείς να μη θυμάται καν ότι η κυβέρνηση αυτή εμπλέκεται σε βάθος.

Ξέρουν τι κάνουν τα πουλάκια… η τέχνη του αποπροσανατολισμού .. ποιος θα ανοίξει το βιβλίο να διαβάσει όταν δίπλα ο κλόουν φουσκώνει μπαλονάκια;!!! Εμ κάποιοι θα διαβάσουμε…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ο Λιγδιαρης θα καταδικαστει κι ας χτυπιεται ο αμφιβολου ανδρισμου δικηγορος του.Διαφορετικα θα μπουν στο Μεγαρο Μαξιμου και θα καψουν τον Μητσοτακη

  2. Κλέλια Ρένεση ..την ξέρει η μάνα της;;;;;..πότε πήρε το ΟΣΚΑΡ…πιο σεμνές φωτογραφίες …κοντεύει να σκιστεί η μπλούζα

  3. Για δες ρε αποστολες λαγού.. ο τεως συζυγος βατιδου!

  4. γνωστη ηθοποιος ποια ειναι παλι αυτη ρε παιδια ολοι σε αυτην την χωρα ειναι γνωστοι ηθοποιοι

  5. Μιλανε μερικοι εδω μεσα πατριωτες και καλα οτι ειναι επικινδυνο να πεσει η ΝΔ γιατι θα βγει ο Συριζα. Για γελια ειστε ψευτοεθνικιστες του καναπε . Ο Μητσοτακης εριξε στα λιονταρια χωρις καμια δικαιη δικη την ΧΑ και μονο για λογους πατριωτικους και εκδικησης επρεπε ολοι να στε μια γροθια τωρα και να ριχνατε με καθημερινες πορειες την κυβερνηση Μητσοτακη με αυτο το ειδεχθες σκανδαλο παιδικη σωματεμποριας .. αλλα ειστε ενα τιποτα ..εσεις το παιζεται πατριωτες??ειστε η ντροπη των Εθνικιστων ανα τον κοσμο.. μπεεεεε….νουνου ..μπεμπελακ

  6. Το κυριότερο είναι να μην φύγουν χωρίς ξύλο…

  7. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

  8. ΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ…ΣΙΓΑ…
    ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΛΑΘΟΣ …ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ…
    ΞΑΝΑΠΙΑΣΤΟ ΣΩΣΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ…
    ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ….ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ….ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ….ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ….ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ……..

Comments are closed.