Κι όμως, έχει και απόπατο! Η «καυτή» πρόταση στην Αφροδίτη του Big brother: Της ζήτησαν να παίξει σε τσόντα για μεγάλο χρηματικό ποσό! Τι απάντησε;

Κοινοποίηση:
111

Κι όμως, έχει και πιο… κάτω! Μια από τις πλέον προκλητικές και πολυσυζητημένες παίκτριες του Big brother που έριξε αυλαία το Δεκέμβριο, έκανε «καυτές» αποκαλύψεις στην εκπομπή “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου!


Πρόκειται για την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή η οποία μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά το ριάλιτι. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι της έχουν κάνει πρόταση να παίξει σε sex tape, προσφέροντάς της μάλιστα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Στην αναμενόμενη ερώτηση αν δέχθηκε η Αφροδίτη απάντησε αρνητικά:

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ασύγκριτο ερωτικό δίδυμο με τη Σακελαροπουλου

  2. Επρεπε να ειναι καμμια 30 χρονια νεωτερος ο γκουσγκουνης να σε κανει μπαλαρινα φακλανα

  3. Φυσικά αυτή θα πληρώσει γιά να την πηδήξουν.Μάλλον δεν έχει τόσα χρήματα για να τους πληρώσει.

  4. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ .

  5. Για την αναπαραγωγή για φάλαινες για πτυχιακή ζωικής βιολογίας θα είναι η τσόντα….η φώκια θέλει υποστηλωματα και σκαλωσιά για να της τον χώσεις….Όσο για τα φράγκα 8000 γεύματα θα είναι για τα επόμενα 2 χρόνια…Όσο για τους άνδρες που λέει κάποιος η κάποια ότι είναι χειρότεροι ο ένας από τον άλλο ας αλλάξει ιστοσελίδα γνωριμιών…ουτε με 1000000 ευρώ δεν πας με αυτή την σακούλα με ντόνατ…

  6. Για ντοκιμαντέρ του National Geographic με θεμα την αναπαραγωγή των μεγάλων θηλαστικών το κόβω το project…..

  7. Κ φωτογράφος ποιος?????
    ο κοσμιδης ο μισογυνης??

  8. και σοβαρα τωρα… ποσα λεφτα θα πρεπει να παρει ο γενναιος που θα τολμησει τετοια αποκοτια??? Ποιος θα γαμησει αυτη τη σαβουρα???
    Ας τη ρωτησει καποιος απο ποτε εχει να δει χαρα στα σκελια της

    1. Με 10 κιλά λιγότερο σαν τις γυναίκες των περισσότερων αντρών είναι. Τις γαματε και τις παραγαματε έστω και με βιαγκρα. Και δεν έχω δει ουτε έναν ωραίο άντρα στο ίντερνετ που θέλετε και πενταμορφες. Όλοι οι άντρες στο ίντερνετ είναι ο ένας χειρότερος απο τον άλλον. Από χαρακτήρα δε, ποιο κομπλεξικοι και κακοί πεθαινεις

      1. οι καλοι ειναι πιασμενοι γι αυτο !!!!! γιατι συνηθως ο ενας σας βρωμαει ο αλλος σας ξυνιζει

        1. Συνήθως θέλουν κότερα ελικόπτερα τα μυαλά των γυναικών, έχουν σαλέψει απο τα social media μετά επιστρέφουν απότομα στην πραγματικότητα και δεν τους αρέσει καθόλου.

    1. Μην κοστολογείς τις άλλες σύμφωνα με την δική σου τιμή.

      1. αφου ειπε θα παρει μουσακα, τόσο κάνει το ταψι που τρώει χα χα

  9. Δεν χρειάζεται να μαντέψουμε ότι το περιεχόμενο της ταινίας θα είναι η μεταφορά του ντοκιμαντέρ της ερωτικής ζωής των τετράποδων ιπποπόταμων στην αντίστοιχη των ομοίων με την συγκεκριμένη διποδων.

Comments are closed.