Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο του Βόλου

Κοινοποίηση:
astynomia-1

Σκηνές βγαλμένες από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στην περιοχή των Παλαιών στον Βόλο, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου να καταδιώξουν πέντε νεαρούς που νωρίτερα είχαν δραπετεύσει από το Ιδρυμα Κράτησης Ανηλίκων, στη Νέα Ιωνία.

Εποχούμενοι και πεζοί αστυνομικοί «χτένιζαν» την περιοχή, από την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, μέχρι τη Λαρίσης, αλλά και μέχρι Αναυρο, ώστε να τους εντοπίσουν.

Στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας λίγο μετά τις 7:30 σήμανε συναγερμός. Δυνάμεις της Τροχαίας, της ΟΠΚΕ και της ομάδας ΔΙΑΣ βγήκαν στους δρόμους, μόλις ενημερώθηκαν για την απόδραση.

Οι πληροφορίες μιλούσαν για πέντε νεαρούς, που αρχικά, είχαν εγκλωβιστεί σε αυλή κοντά στην περιοχή των Village. Η παρέα των ανηλίκων έτρεχε πανικόβλητη, προκειμένου να ξεφύγει από τις αστυνομικές δυνάμεις. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν εγκατέλειψαν τα προσωπικά τους αντικείμενα στην αυλή που είχαν παγιδευτεί.

Από την αστυνομία δόθηκε εντολή να περικυκλωθεί το οικοδομικό τετράγωνο.

Οι έρευνες επικεντριώθηκαν σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και καταστήματα.

Λίγο αργότερα στα χέρια των αστυνομικών έπεφταν τα δύο από τα πέντε άτομα, ενώ μισή ώρα αργότερα συνελήφθη και ο τρίτος της παρέας.

Μέχρι αργά το βράδυ συνεχίζονταν οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο ατόμων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: