Κιβωτός του Κόσμου: «Ήμουν τρεις εβδομάδες στην απομόνωση γιατί τσακώθηκα με παιδαγωγό»

Κοινοποίηση:
Kivotos_tou_kosmou_ktirio_paidiki_xara

Τη μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν πλέον οι καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου, καθώς καθημερινά προκύπτουν μαρτυρίες από πρώην εργαζόμενους και φιλοξενούμενους στις δομές της Κιβωτού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ακόμα ένας νεαρός, που φιλοξενούνταν, στην Κιβωτό του Κόσμου, προχώρησε σε νέα καταγγελία λέγοντας πως ο ίδιος είχε βιώσει κακοποιητικές συμπεριφορές.Όπως είπε οι «παιδαγωγοί» χρησιμοποιούσαν ως ύστατο μέτρο «συμμόρφωσης» των παιδιών την απομόνωση. Ο ίδιος καταγγέλλει πως είχε βρεθεί κλεισμένος στην απομόνωση αρκετές φορές. Το μεγαλύτερο διάστημα που έμεινε ήταν τρεις εβδομάδες, σε ένα μικρό δωμάτιο, όπου υπήρχε μόνο μια καρέκλα και ένας τραπεζάκι.

«Προσωπικές εμπειρίες που έχω ζήσει είναι η απομόνωση. Έχω μπει δυο, τρεις φορές στην απομόνωση με το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τις τρεις εβδομάδες, σε ένα δωμάτιο με μια καρέκλα κι ένα τραπεζάκι, μακριά από τα παιδιά. Έβγαινες μόνο για εργασία και ύστερα ξανά στο δωμάτιό σου, όπου σου έφεραν το φαγητό. Ήσουν κλειδωμένος εκεί μέσα σαν τιμωρία, ανάλογα τη συμπεριφορά σου» τόνισε ο νεαρός.

Σημείωσε πως του έφερναν ένα πιάτο φαγητό την ημέρα και έβγαινε από το δωμάτιο μόνο για εργασίες και όλα αυτά γιατί είχε τσακωθεί με παιδαγωγό.

Επιβεβαίωσε πως ο 19χρονος τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ κοντά στον πατέρα Αντώνιο σε σημείο που του έβγαζε τα παπούτσια και τον βοηθούσε να ντυθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: