Κεφαλλονιά: Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών

Κοινοποίηση:
argostoli-opla

Δύο Έλληνες, συνελήφθησν χθες στο Αργοστόλι για τη μη τήρηση των μέτρων διασποράς κατά του κορωνοϊου, της παράνομης κατοχής όπλων αλλά και ναρκωτικών.

Αναλυτικά:

Συνελήφθησαν, χθες (24-12-2020), στο Αργοστόλι, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλληνίας, δύο ημεδαποί για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της μη τήρησης των μέτρων διασποράς του Covid -19, παράνομης κατοχής όπλων και ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, σε οικία στο Αργοστόλι, παρουσία δικαστικού λειτουργού, διαπιστώθηκε η διοργάνωση εκδήλωσης (πάρτι), με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης της οικίας και να του επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο (3.000), ως διοργανωτή.

Παράλληλα επιβλήθηκαν και από (300) ευρώ διοικητικό πρόστιμο στους (6) ημεδαπούς, συμμετέχοντες στο πάρτι, για παράβαση του περιορισμού κίνησης.

Από την έρευνα στην οικία του ημεδαπού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κυνηγετικά όπλα και πολεμικό τυφέκιο με δώδεκα σφαίρες, τα οποία κατείχε παράνομα καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχε στην κατοχή του από κοινού με τον δεύτερο ημεδαπό.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: