Κατσίφας: Το άγνωστο περιστατικό που αποκαλύπτει πως «είχε δει» το θάνατό του

Κοινοποίηση:
1

Με τις ελληνικές σημαίες να ανεμίζουν, φωνάζοντας συνθήματα και ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο, χιλιάδες κόσμος συνόδευσε την Πέμπτη (08/11) στην τελευταία του κατοικία τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο οποίος ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών αστυνομικών.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά την κηδεία συγκλονίζει η αποκάλυψη πως ο Κωσταντίνος Κατσίφας φαίνεται ότι είχε προβλέψει το θάνατό του και μάλιστα λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία του.

Αυτό υποστηρίζει σε γνωστή εφημερίδα η συγχωριανή του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η γυναίκα, τον τελευταίο καιρό ο 35χρονος ζούσε μόνιμα στο χωριό Βουλιαράτες, κάνοντας διάφορες εργασίες για να βγάζει τα προς το ζην. Μία εβδομάδα προτού αφήσει την τελευταία του πνοή, η γυναίκα τον κάλεσε στο σπίτι της και του είπε να τη βρει μετά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου για να της επισκευάσει μια ντουλάπα. Ωστόσο, όπως ανέφερε η γυναίκα, σαν να προαισθανόταν όσα θα ακολουθούσαν, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε απαντήσει: «Όχι, θα έρθω τώρα. Δεν θέλω να έχω εκκρεμότητες μετά την 28η Οκτωβρίου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: