Κατερίνη: Γιατρός 61 ετών πέθανε μετά τη δεύτερη δόση με Pfizer

Κοινοποίηση:
PFIZER

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας γιατρός 61 ετών μετά τη δεύτερη δόση εμβολιασμού του με Pfizer. Ο γιατρός είχε νοσήσει με κορωνοϊό τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με το OPEN, ο γυναικολόγος εμβολιάστηκε το Σάββατο 19 Ιουνίου με το σκεύασμα της Pfizer και αισθάνθηκε αδιαθεσία. Την Κυριακή κατέρρευσε και διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα και είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό τον περασμένο Δεκέμβριο.

Φως στα αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Σήμερα έμαθα μια γειτόνισα και ένας συνεργάτης μας θρόμβωση από Pfizer. Φίλη μου 18 μέρες από Pfizer εχει μεγάλη κοπωση….και άλλος φίλος πυρετό ….17 μέρες….ολοι αυτοί στο στενό φιλικό μου περιβάλλον …φανταστείτε τι γίνετε σε όλη την Ελλάδα…

  2. Απλά τα πράγματα. Το είχε πει ο Μπάκτι εδώ και ένα χρόνο : ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΣΗΣΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ. Η επιτροπή εδώ είναι πραγματικά ανίκανη να διαχειριστεί την κατάσταση. Τα εδώ πρόβατα πολίτες και γιατροί, αντί να ακούσουνε τον επικεφαλής της Γερμανικής ιολογίας για 20 έτη και άνθρωπο με βραβεία και τον Μοντανιέ (Νομπελίστας) κάθονται και ακούνε την Παγώνη και κάθε Παγώνη και κάθε διαφημιστή και κάθε άσχετο διορισμένο.

  3. ρωτήστε τους τραχανοπλαγιάδες μόσχαλο και σαρηγιαννίδη, να σας διαφωτίσουν !! LOL

  4. Στέφανε, κόσμος πεθαίναι αμέσως μετά τον εμβολιασμο. Βγάλτα όλα στη φόρα. Ειδικά για τις μίζες που πήραν. Δεν γίνεται τυχαία αυτό.

  5. τώρα που θα τους το κάνουν και υποχρεωτικό να δείτε. Σαν τα κοτόπουλα θα σκάνε.

  6. Εγώ έκανα και τις 2 δόσεις και δεν είχα την παραμικρή παρενέργεια. Μόνο λίγο πονάκι στο χέρι για μία μέρα. Και ζω, δεν πέθανα. So What;

    1. Πολύ απλά, έκρινες μόνο τις … άμεσες παρενέργειες. Οι μη συστημικοί γιατροί, μιλάνε για παρενέργειες μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες. Εύχομαι να μην γίνει κάτι, αλλά αμφιβάλλω.

  7. Δεν έδωσε στο χάρο φακελάκι…….
    Ψεκασμένοι….. με τη σωστή έννοια, κι όχι με τη διαστροφή εμπνεύσεως μπουφοτάκη.

  8. Πέρασε κορωνοϊό τον Δεκέμβριο άρα είχε αντισώματα, είχε και υποκείμενα νοσήματα και παρόλα αυτά έτρεξε να το κάνει. Μάλλον είχε αυτοκτονικές τάσεις. Γιατί το εμβόλιο επιβάρυνε περισσότερο το ήδη επιβαρυμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Δεν μπορεί να είναι πάλι ένας τυχαίος θάνατος με διαφορά μιάς ημέρας. Εμείς μαθαίνουμε το 5% απο όσα συμβαίνουν σε παρενέργειες και θανάτους, το μεγαλύτερο ποσοστό μένει στην αφάνεια. Αν μαθαίναμε όλες τις περιπτώσεις τότε θα μιλούσαμε για γενοκτονία. Μόνο εγώ ξέρω για δύο παρενέργειες μόνιμης αιμορραγίας σε γυναίκες και 3 θανάτους που δεν έχουνε δημοσιοποιηθεί.

    1. Σωστη. Εγώ δεν ξέρω άτομο που νόσησε από κορωνιο στο περιβάλλον μου, αλλά γνωρίζω άτομο που πέθανε ένα μήνα μετά το εμβόλιο και άτομο που έπαθε σοβαρό καρδιακό πρόβλημα 1 μήνα μετά τον εμβολιασμό του ενώ πριν ήταν υγειεστατος.

  9. Έχουν γνωστοποιηθεί κι’άλλες περιπτώσεις ανθρώπων με υποκείμενα νοσήματα, που κατέληξαν μετά τον εμβολιασμό τους. Ενώ υποτίθεται ότι αυτοί ειδικά οι άνθρωποι εμβολιάζονται για να θωρακίσουν την υγεία τους, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, λες και το εμβόλιο ‘σκανάρει’ τα αδύνατα σημεία τους και τους ‘χτυπάει’ εκεί!

  10. ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ;;;; ΤΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ;;;; Δε τα βλέπετε;;;;
    Για όνομα του Θεού…….

  11. Το ωραίο είναι ότι έβγαλαν τα εμβόλια για να σώσουν τους ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, και τους στέλνουν μια ώρα αρχυτερα στον θάνατο. Αυτό λέγεται μαζική ανθρωποθυσία. Συνεχίστε κορόιδα να μπολιαζεστε για να πάρετε πίσω την “ζωή” σας.

  12. Οι περισσότεροι ιατροί ή δεν γνωρίζουν τι έχουν μέσα τα εμβόλια ή το πώς λειτουργούν και τα συγχέουν με τα παλαιού τύπου εμβόλια. Τους λένε από τα κεντρικά να τα συστήνουν και αυτοί απλώς το κάνουν.

  13. Εντωμεταξύ επειδή είδαν ότι φοβήθηκε πολύς κόσμος με το Astra και θέλουν να το αλλάξουν για τη δεύτερη δόση,τους λένε τώρα ότι πρέπει πρωτίστως να έχουν βεβαίωση ιατρική ότι είχαν σοβαρή παρενέργεια από τη πρώτη δόση (έβγαλαν χθες μία τεράστια λίστα με θρομβώσεις και λοιπές παρενέργειες που παρουσιάζονταν μετά τον εμβολιασμό,αλλά απεκρύβη σύντομα φαίνεται,γιατί δεν τη βλέπω στα μέσα ενημέρωσης πια). Το θέμα ποιο είναι;Ότι αν έκανες τη πρώτη δόση και δεν σε πείραξε,δεν σημαίνει ότι δεν θα πειράξει και η δεύτερη,όπως έγινε και με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Comments are closed.