Κατερίνα Καινούργιου: Η Μονογιού ήταν απέναντί μου όταν έμαθε ότι σκοτώθηκε ο αδερφός της

Κοινοποίηση:
61e14ba31239c

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του αδερφού της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, μετά από το τρομερό δυστύχημα που σημειώθηκε στην παραλιακή, όταν ο ίδιος έχασε τον έλεγχο της Ferrari που μόλις είχε αγοράσει και βρισκόταν καθ’οδόν προς το σπίτι του με συνοδηγό την σύζυγό του.

Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στην εκπομπή της ότι βρισκόταν στο ίδιο εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, με τη βουλευτή της ΝΔ όταν εκείνη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα που την ενημέρωνε για την τραγική είδηση.

«Εγώ χθες είχα πάει στο κέντρο της Αθήνας με ένα φίλο για να φάμε κάτι γύρω στις 8:30. Στο απέναντι τραπέζι ήταν η Κατερίνα Μονογυιού με τον σύζυγός της και άλλες δύο φίλες της. 8:30 η ώρα αυτό. Εγώ δεν την κατάλαβα, η γυναίκα με χαιρέτησε βέβαια. Ευδιάθετη, είπαμε γεια σας» είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Η ώρα πάει 9:30 και βλέπω την παρέα να σηκώνεται σαν ταραγμένη να φύγουν. Της κάνω νόημα και φύγαν βιαστικά. Φεύγω εγώ και όπως πάει σπίτι μου με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και μου λέει πως σκοτώθηκε ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού. Και του λέω ότι τώρα την είδα. Μάλλον την κοπέλα την ενημέρωσαν εκείνη την ώρα και για αυτό έφυγε αναστατωμένη ή μπορεί να είναι και ιδέα μου» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η βουλευτής ήταν εκείνη που κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σορό του αδερφού της στο νεκροτομείο του Ασκληπείου της Βούλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: