Κατεβαίνει ή αλλιώς υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός!

Κοινοποίηση:
Ανανστόπουλος - Μιλουτίνοφ

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής πειρόδου της Basket League (8/5, 17:30) και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται… φάτσα με τον υποβιβασμό, σε περίπτωση που δεν κατέβουν για να αγωνιστούν.

Να θυμίσουμε ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε τονίσει κατ’ επανάληψη με τη μορφή ανακοινώσεων ότι δεν σκοπεύει να κατέβει να αγωνιστεί σε αναμετρήσεις όπου θα σφυρίξει ένας εκ των Μάνου, Παναγιώτου και Αναστόπουλου, οι οποίοι θεωρούνται «ανεπιθύμητοι» στον Πειραιά.

Πλέον, στην πειραϊκή ΚΑΕ καλούντια να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν και τα ανάλογα επακόλουθα και πλύ περισσότερο συνέπειες

Τις προηγούμενες αγωνιστικές δεν υπήρξε… συνάντηση με κάποιον από αυτούς τους διαιτητές, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν. Όπως έγινε γνωστό, ο Αναστόπουλος, που τοποθετήθηκε στην πρώτη κληρωτίδα με άλλους διεθνείς διαιτητές, κληρώθηκε για να σφυρίξει στο ματς των «ερυθρόλευκων» με τον Προμηθέα (8/7, 17:30) και πλέον όλα… κρέμονται σε μία κλωστή, αφού ο Ολυμπιακός βρίσκεται φάτσα με τον υποβιβασμό!

Σε περίπτωση κατά την οποία οι «[ερυθρόλευκοι» κάνουν πράξη αυτά που έχουν ανακοινώσει, τότε δεν θα κατέβουν στο τελευταίο ματς της Regular Season της Basket League και ο Ολυμπιακός θα υποβιβαστεί στην Α2, με βάση τους κανονισμούς.

Η τριάδα των διαιτητών στο ματς με τον Προμηθέα συμπληρώνεται με τους Κορομηλά και Τσώνο, ενώ σε ό,τι αφορά τους άλλους «ανεπιθύμητους», ο Μάνος σφύριξε το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι των Πατρινών και ο Παναγιώτου έμεινε εκτός λόγω εντοπιότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: