Καταστρέφοντας συστηματικά την Αθήνα…

Κοινοποίηση:
athene

Για να καταλάβετε πώς έγινε όλη αυτή η καταστροφή, για την οποία 10 χρόνια μετά λέω μετά βεβαιότητας ότι ήταν οργανωμένη.
Ολα ξεκίνησαν με τον Καμίνη. Η ασυδοσία ξεκίνησε με αυτόν. Στην αρχή ξαμολήσανε την δημοτική αστυνομία, η οποία έβαλε ο,τι απίθανο πρόστιμο υπήρχε στους Έλληνες στην περιοχή. Τότε δεν υπήρχαν ακόμη αυτοί. Έβαλε τα ελληνικά μαγαζιά και ξηλώσανε όλες τις κάθετες πινακίδες που είχαν, πολλές από τις οποίες ήταν εξαιρετικά καλαίσθητες, γιατί θυμήθηκαν μετά από χρόνια ότι απαγορεύονταν. Ξεκίνησαν οι πάντες να τους τραβάνε πρόστιμα, άρχισε και η οικονομική κρίση και σιγά σιγά άρχισαν να ξεφυτρώνουν τα τσαντιρομάγαζα.
Με το που ανέλαβε η διοίκηση Καμίνη έσκασαν με την μία τρεις σελίδες αιτήσεις για προεγκρίσεις σε Αλί,  Μουσταφά, κ.α.Τις έχω ακόμη να τις κοιτάω. Ευτυχώς το πήραμε γρήγορα χαμπάρι και οργανωθήκαμε να το σταματήσουμε, αλλά στο μεταξύ είχαν περάσει κάτι δεκάδες με συνοπτικές διαδικασίες.

Όπου άνοιγαν τέτοια μαγαζιά, που άνοιγαν τρία τρία το ένα δίπλα στο άλλο επίτηδες, αράδιαζαν καφάσια και ό,τι σαβούρα είχαν στο πεζοδρόμιο, έκαναν το μαγαζί σούργελο, καθόντουσαν και 500 απ’έξω με αποτέλεσμα όποιο μαγαζί ήταν δίπλα να κλείνει. Και όσο έκλειναν τα ελληνικά, τόσο επεκτείνονταν αυτοί. Κανείς τους δεν έκανε ελέγχους. ΓΑΠ είχαμε τότε και θυμάμαι στείλαμε και στο ΣΔΟΕ καταγγελία, μιλήσαμε και με τον επικεφαλής και ούτε καν ασχολήθηκαν.
Κάναμε μία συγκεντρωτική κατάσταση με την επιτροπή της πλατείας Αμερικής και στείλαμε το υγειονομικό, όπου ανακάλυψε τα αίσχη. Πολλά χωρίς άδειες, άλλα είχαν κάνει τα υπόγεια ξενοδοχεία κτλ.
Για να μην τα πολυλογώ μετά από 2 χρόνια καταγγελίες, μαζέψαμε στοιχεία που έδειχναν σκάνδαλο στον Δήμο Αθηναίων και κάναμε μηνυτήρια αναφορά. Είχαμε βρει να παίρνουν άδεια χωρίς να έχουν κάνει καν αίτηση, να τους λείπουν 500 χαρτιά, να πηγαίνουν μηνύσεις στον δήμο και ο δήμος να μην κάνει τίποτα και διάφορα άλλα. Ο εισαγγελέας παρέπεμψε 12 άτομα του Καμίνη, αιρετούς και υπαλλήλους, με κατηγορία για παράβαση καθήκοντος κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση με με ένα κατηγορητήριο πολλών σελίδων. Μόνο η μηνυτήρια αναφορά με τα στοιχεία που καταθέσαμε ήταν 30 σελίδες. Αθωώθηκαν όλοι με βούλευμα με τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά ξεκίνησε το πάρτυ. Η αιτιολογία ήταν ότι όλες οι παρανομίες είχαν συμβεί τυχαία.
Η περιοχή έχει καταστραφεί με σχέδιο.
Και η καταστροφή της έχει υπογραφές.

Ελένη Παπαδοπούλου FACEBOOK

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Μονο ο Κασιδιαρης αντιδρουσε μεσα στον Δημο οι αλλοι εκαναν τις παπιες Λουστειτε τους αφου αυτους που ψηφιζετε αυτα θελουν και αυτα κανουν εις βαρος του Ελληνα Να χαιρεστε τις επιλογες σας

  2. Ειμαι εργαζομενος στη γειτονια απο το 1996. Οι λαθρο εχουν εδω και 10 χρονια και εκαναν μπαχαλο την περιοχη. Μερικοι, λιγοι, εχουν απο πιο παλια θησαυρισει απο τις μαϊμουδες χονδρεμπορικως. Εμπορευματα παμφθηνα απο τουρκια, πωλουνται πανακριβα στην Ελλαδα απο τους επιτειδιους. Πελατες γυφτοι, μπαγκλαντεδες, πασης φυσεως λαθρο και μερικοι-αρκετοι ελληνες του κολου. Αποτελεσμα, αυτο που βλεπεις σημερα στην Σοφοκλεους, Γερανιου, Μενανδρου, Σαπφους κ.α. Τροφιμα, ρουχα κ.α χωρις τιμολογια, αποδειξεις. Και η Ελλας κοιμαται και ψωνιζει απο καθε λογης Αλι, Μουσταφα κ.α.

  3. Και αν παρατηρήσετε μπροστάρης και με καμάρι είναι πάντα ο Κωνσταντίνου (φαίνεται και στην φωτό) αυτός που λέγεται οτι κατέχει κάμποσες ΜΚΟ..
    Κατάντια αδέρφια… Κατρακύλα ανεξέλεγκτη 🙁

  4. ΙΣΧΝ. Ο Κασιδιάρης είναι Ελληνας και υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις. Για πες μας εσυ μωρή λούγκρα που υπηρέτησες;

  5. Καταγραφή και δρόμο.
    Έξω….

    Θυμάστε στον 1ο προεκλογικό αγώνα τού Γιωργάκη στο Σύνταγμα που είχε φέρει για ακροατές Πακιστανούς με κάμπριο κόκκινα αυτοκίνητα και φώναζαν στα βιντεάκια ” Γκιόργκος Γκιόργκος”.

    Όλοι οι εμάς μάς τύχανε….
    Ή μάλλον εμείς τους αφήνουμε και επιπλέουν….

    1. Είχαν και σημαίες του πασοκ και λέγαν Γκιόργο πολύ ωραίο και πατσοοοοκ,πατσοοοοκ.
      Μόνο που σήμερα δεν είναι απλοί ακροατές,αλλά και ψηφοφοροι βάζουν κόμματα στη Βουλή.
      Αυτοί και καμιά 10 άλλες φυλές ακόμα.
      Και θυμάμαι επίσης κάτι ακόμα, λίγο μετά τους ολυμπιακούς αγώνες ίσως ήταν ,έναν ψηφοφόρο του πασοκ να ανεμίζει τη σημαία του κόμματος και σε μια στιγμή να του τη πέφτουν κάποιοι και αυτός πετά τη σημαία και γίνεται λουις λέμε.

  6. ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΦΩΝΑΖΩΝΤΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ

  7. Δεν γνωρίζουμε αντικειμενικά τι μπορεί να επιτύχει ο Κασιδιάρης. Για να μην λέμε πολλά ισχύει το αρχή άνδρα δείκνυσι, θεός σχωρές’ τον Βίαντα. Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι όσοι μα όσοι πέρασαν μέχρι τώρα μοστράρησαν τα χάλια που βιώνουμε σήμερα. Σαν αντιπολίτευση όλα διορθώνονται μέσα σε ένα μήνα, όταν πιάσουμε το πόστο καταλήγουμε στην σοφιστεία πως το πρόβλημα είναι σύνθετο. Εκ προοιμίου βέβαια όπου το πρόβλημα ξεδιπλώνει τις συνθέσεις του ή όπου ακούμε γενικώς για εκσυγχρονισμούς συνεπάγεται και αντιστρόφως “αφόδευσε εντός Πολυχρόνιε”.

  8. Για γελια και πιο πολυ για κλαματα εισαι εσυ βρε ορνιθοκολε, που μετα απο ολο αυτο το οργιο της παρανομιας, απο τον Δημο, που διαβασες, με τους λαθρο, δεν βρηκες να πεις τιποτα αλλο, παρα να καταληξεις στον Κασιδιαρη!!!!!!! Αντε να χαθεις εμπαθη ανεγκεφαλε!!!!!!!!!

  9. γελάει καλύτερα σύντροφε τις παπάρας οποιος γελάει τελευταίος.

  10. Ναι ναι ενταξει καταλαβαμε…. Θα ερθει ο κασι μαζι με την συντροφο να τα καθαρισουν. Εδω βαζουμε γελιο –> ___________ !!!!!!

    1. Γιατι ασχολεισαι τοσο με τον Κασιδιαρη & οχι με καποιο αλλο κομα που μπορει να αντικαταστηση τον συζυγο της Μαρεβα;Τοσο πολυ φοβασαι τους εθνικιστες;Θες δε θες αυτοι θα λυσουν το τεραστιο προβλημα που δημιουργησαν τα κυβερνησαντα κοματα της προδοσιας.

      1. Εσυ γιατι θες να αντικαταστησει τη Μαρεβα μια ξεπεσμενη τριτης διαλογης μοντελα που πορευτηκε με τα λεφτα των γονιων της και των πλουσιων επιχειρηματιων και εφοπλιστων που την ‘κανακευανε’?

Comments are closed.