“Καταπέλτης” ο Μιθριδάτης κατά Μενδώνη: «Είναι ικανή να ζωγραφίσει με μαρκαδόρο μια στέκα στην Τζοκόντα και να βάλει και την υπογραφή της!…»

Κοινοποίηση:
mithri

Σάλο έχουν προκαλέσει τα κυβερνητικά έγγραφα που αναφέρουν ότι η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη αποφάσισε να βάλει το όνομά της… στην Ακρόπολη!


Σύμφωνα με τα έγγραφα που αποκαλύφθηκαν, η υπουργός Πολιτισμού θα τοποθετούσε τρεις μαρμάρινες πλάκες στο μνημείο οι οποίες θα ανέφεραν τα έργα που έγιναν στον ιερό βράχο με την σφραγίδα της και τη συμμετοχή των χορηγών της. Η κυβέρνηση με ανακοίνωση της έτρεξε να τα «μαζέψει» και χαρακτήρισε τα έγγραφα «fake news».

Την ίδια στιγμή, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ξεχειλίζουν οργή και ειρωνία για τα νέα «καμώματα» της υπ. Πολιτισμού. Ανάμεσά τους και ο γνωστός τραγουδιστής Μιθριδάτης, πρώην μέλος του συγκροτήματος Ημισκούμπρια.

«Έπεσε κατακραύγα και έμαθα τελικά δεν θα το πράξει! Κρίμα! Θα έπρεπε να το κάνει. Και όχι απλά να κάνει μαρμάρινο σκαλιστό το όνομά της, πρέπει να το κάνει με αρχαιοελληνικά γράμματα τύπου Las Vegas με λαμπιόνια» αναφέρει ο καλλιτέχνης με σαρκασμό.

«Εγώ την πάω τη Μενδώνη γιατί είναι από τα ατομάκια που κάνουν βανδαλισμό και τον υπογράφουν!» προσθέτει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτό τό έκτρωμα τήν Τσιμενδώνη πού βανδάλισε τήν Ακρόπολη πρέπει νά τήν πετάξουν από κεί πού έριξαν τόν Οδυσσέα Ανδρούτσο από τόν ναό τής Απτέρου Νίκης.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.