Καταπέλτης ο Αλέξης Κούγιας κατά του υπόδικου γιατρού Κ. Μαρκόπουλου: «Ήταν ο άνθρωπος που διευκόλυνε τον ψευτογιατρό να εξετάζει ασθενείς σε ιδιωτική κλινική»

Κοινοποίηση:
111

Καταπέλτης και ο Αλέξης Κούγιας κατά του Ευβοιώτη υπόδικου γιατρού Κώστα Μαρκόπουλου, καθώς σημειώνεται ότι ο γνωστός δικηγόρος είναι συνήγορος αρκετών θυμάτων του απατεώνα ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη,ο οποίος σύμφωνα με την ποινική δίωξη που άσκησε ο Ανακριτής Αθηνών, είχε συνεργό και συνεργάτη τον πρώην βουλευτή Εύβοιας και πρώην Υπουργό Κώστα Μαρκόπουλο, με την συμμετοχή άλλων 14 κατηγορουμένων…

Σύμφωνα και με την ποινική δίωξη, ο Κώστας Μαρκόπουλος ήταν συνεργάτης και συνεργός του μεγαλοπατεώνα Κοντοστάθη σε 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίες του ψευτογιατρού.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Αλέξη Κούγια για τον Κώστα Μαρκόπουλο:

Παρασύρθηκαν και πίστεψαν ότι είναι γιατρός και για αυτό τον λόγο τους απομύζησε οικονομικά. Όλα τα ραντεβού γίνονταν στα ιατρεία και στα γραφεία μιας πολύ γνωστής κλινικής στο κέντρο των Αθηνών και εκεί πρωταγωνιστούσε o γιατρός, ο οποίος αργότερα ήταν και βουλευτής μεγάλου κόμματος. Δηλαδή διευκόλυνε τον ψευτογιατρό να εξετάζει ασθενείς.

πηγή: eviazoom.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Το ονοματάκι της κλινικής γιατί δεν ακούγεται καθόλου;

  2. Ότι ο Μαρκόπουλος ήταν μουλος κ τυχοδιωκτης φάνηκε την εποχή που έσκασε μύτη στους ΑΝΕΛ… Όταν δε εξελέγη σηκώθηκε κι έφυγε… Γύρισε στο μαντρί. Σίγουρα έβγαλε λεφτά μέσω του κόμποογιαννιτη

Comments are closed.