Καταλήψεις χωριών από αλλοδαπούς με τη…χορηγία του κράτους! Ιδού η «λύση» που φέρνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Κανείς δεν αντιδρά…


Μάρτυρες μίας πρωτοφανούς ενέργειας από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες μετανάστευσης και -φυσικά- τις ΜΚΟ γίνονται εκατομμύρια κάτοικοι της Ισπανίας.

Ο λόγος γίνεται για την ΜΑΖΙΚΗ μεταφορά αλλοδαπών, πολλοί εκ των οποίων διεκδικούν το status του «πρόσφυγα», σε χωριά της ισπανικής επαρχίας.
Και δεν πρόκειται για απλή μεταφορά σε αντάλλαγμα μίσθωσης σε ξενοδοχεία ή ειδικές δομές, αλλά για κανονική μετοίκηση σε εντελώς άδεια σπίτια.

Μάλιστα οι αρχές στην Ισπανία «ωραιοποιούν» αρκετά την κατάσταση μιλώντας για…«αξιοποίηση της άδειας Ισπανίας», όπως αποκαλούν τα χωριά που έχουν ερημώσει εξαιτίας της μαζικής αστικοποίησης.

Σε ρεπορτάζ που κάνει το Euronews, αποκαλύπτονται οι πτυχές εντός πρωτότυπου προγράμματος που πολύ θα ζήλευαν ορισμένες «αλληλέγγυες δυνάμεις» και εδώ στην Ελλάδα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μεταφέρονται οι…πολυπολιτισμικές μαρτυρίες ατόμων που έχοντας διαφορετικές εθνικότητες βρέθηκαν να κατοικούν σε μερικά από τα ερειπωμένα χωριά της Ισπανίας, τα οποία είναι παρά πολλά.

Και μαντέψτε! Πρόκειται να αξιοποιηθούν κατά το δυνατόν, αρχής γενομένης από εκείνα στα οποία η πρόσβαση στις μεγάλες πόλεις είναι πιο εύκολη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το χωριό Τόρε Ντελ Μπούργκο στην Περιφέρεια της Γκουαδαλαχάρα που απέχει μόλις 1 ώρα από την πρωτεύουσα Μαδρίτη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Αντε καλως να τους δεχτειτε…………και τα επομενα χρονια θα ο πληθυσμος θα εναι μουσουλμανοποιημενος σχεδον στο 70%….. αντε και καλα γεννητουργια στις κουνελες που σας φερνουν

  2. Να τους παρεις τους λαθρο στο σπιτι σου ρε οψιμε…. φιλεσπλαχνε!!!!!

  3. Λίγο δηλητήριο στο νερό που τροφοδοτεί το χωριό και τέλος το πρόβλημα

    1. προσεχε μη βαλουν στο δικο σου, κωμικε φασιστα

  4. Είναι τό φρέσκο αίμα από τήν Ασία καί την Αφρική.Τό ονομάζουμε ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ η UMVOLKUNG.
    Γιάννης Λάλων

  5. Μπράβο στους ανθρώπους, από το να είναι άδεια καλύτερα να έχουν άλλης εθνικότητας.
    Το ίδιο να κάνουν και εδώ….τοσα ερημωμενα χωριά έχουμε…
    Εχω έναν φίλο από Πακιστάν που ζει Αθήνα και μου είπε πως κάτι παρόμοιο σχεδιάζεται και εδώ. Φυσικά φέρνει σε λίγες μέρες και την οικογένειά του εδώ αλλά και άλλους συγγενείς.
    Με το καλό και εδώ..

    1. ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ καταλήγουν να ζουν και να συμπεριφέρονται όπως στη δική τους πατρίδα προσπαθώντας να αλλάξουν τη χώρα στην οποία βρίσκονται??κάθε χωριό έχει τη δική του ιστορια τα δικά του παραδοσιακά στοιχεία γιατί αυτα να χαθούν??ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…υπηρχε ένα γραφικό χωριουδάκι στη Γαλλία όπου οι κάτοικοι πήγαιναν για βόλτες ξένοιαστοι στο πάρκο,στο ποτάμι,έμεναν μέχρι αργά έξω και γενικά είχαν μια ήσυχη ζωή…από τοτε που εγκαταστάθηκαν μετανάστες το χωριό τους ΕΣΒΗΣΕ ..οι λιγοστοί κάτοικοι έκλαιγαν γιατί ΧΑΘΗΚΕ η ταυτότητα του χωριού τους: έχτισαν τζαμί,άκουγαν παντού μια άλλη γλωσσα,φοβόντουσαν να βγαίνουν εξω,γινόντουσαν εγκληματικές πραξεις και τελικα εχτισαν ολόκληρη παραγκούπολη ενώ στην αρχή τους είχαν ξεγελάσει πως θα είναι προσωρινή η παραμονή τους..σε τι οφελει η ομοιογένεια??εσύ που χαίρεσαι θέλεις αλήθεια να σβησει η ταυτότητα από κάθε τόπο??να πηγαίνεις στα χωριά της Γαλλίας,της Αυστρίας,της Ελλάδας και να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε μουσουλμανικό εδαφος??

    2. Στο σπίτι σου να τους βάλεις, ξεφτιλισμένη πισωκίνητη, και να τους κάνεις μπανιστήρι με τη μάνα σου. Άντε τράβα στον πακιστανό επιβήτορα σου, ξεχειλωμένη της «αριστεράς και της προόδου».

  6. Το σχεδιο Καλεργη που λεγαμε πριν 10 χρονια και μας ελεγαν συνωμοσιολογους οι ηλιθιοι.

    1. Στην Ισπανία δεν φαίνονται γιατί έχει πολλούς σκουρος… Μαρόκο κλπ.. Εδώ είναι σαν την μύγα μες στο γάλα… αλλά και δω το ίδιο θα γίνει… έχουν ερημώνει πολλά χωριά στα σύνορα…

Comments are closed.