Καταδικάστηκε 36χρονος για ανάρτηση “ροζ” βίντεο με πρώην σύντροφο του

Κοινοποίηση:
roz-video

Με φυλάκιση 5 ετών χωρίς αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας 36χρονος γιατί ανήρτησε στο διαδίκτυο πορνογραφικό υλικό με πρώην σύντροφό του.

Κρίθηκε ένοχος για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων πρώην συντρόφου του. Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία η 37χρονη πρώην σύντροφος του κατηγορούμενου πληροφορήθηκε, τον Ιούλιο του 2020, από φίλη της ότι βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου όπου απεικονίζεται η ίδια αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχόμενου.

Όπως κατέθεσε η 37χρονη επρόκειτο για υλικό το οποίο κατείχε ο κατηγορούμενος πρώην σύντροφός της, με τον οποίο είχε διακόψει τη σχέση το 2007.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, μέρος του επίμαχου υλικού είχε παραχθεί εν αγνοία της. Στην κατάθεσή της η καταγγέλλουσα ανέφερε – επιπλέον- ότι είχαν προηγηθεί, ένα χρόνο νωρίτερα, αναρτήσεις σε ιστοσελίδα γνωριμιών από προφίλ που δημιούργησε άγνωστος όπου εμφανίζονταν φωτογραφίες της χωρίς να έχει προηγηθεί η συγκατάθεσή της. Όταν το έμαθε απευθύνθηκε στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα και διέκοψε το προφίλ.

Στην απολογία του ο 36χρονος αρνήθηκε την κατηγορία. Απέδωσε τη δημοσίευση των βίντεο σε ενέργεια τρίτου προσώπου. Επισήμανε ότι κατείχε το συγκεκριμένο υλικό μέχρι το 2008 που του έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο και τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Για την ίδια υπόθεση κατέστη κατηγορούμενη και η 38χρονη σύζυγος του κατηγορούμενου, καθώς από την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ταυτοποιήθηκε ότι μέσω διεύθυνσης διαδικτύου που ήταν στο όνομα της έγινε σύνδεση με συγκεκριμένη πορνογραφική ιστοσελίδα. Η 38χρονη αρνήθηκε την κατηγορία, λέγοντας ότι το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού της δεν διέθετε κωδικό πρόσβασης κι ότι θα μπορούσε να συνδεθεί οποιοδήποτε άτομο σε κοντινή απόσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν πάει καλά ο τύπος. Εκδικήθηκε την κοπέλα κατεβάζοντας υλικό σεξουαλικού περιεχομένου δεκατρία χρόνια αφότου είχαν χωρίσει και έχει παντρευτεί άλλη; Και είναι στο κόλπο και η γυναίκα του; Αυτή η μαλακισμένη πώς ανέχεται να είναι παντρεμένος μαζί της και να ασχολείται τόσα χρόνια μετά με την πρώην του;

Comments are closed.