Καταδικάστηκε ο 39χρονος ο οποίος πυροβόλησε επίδοξο διαρρήκτη

Κοινοποίηση:
δικαστηριο

Ποινή φυλάκισης 7 μηνών, με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 2.700 ευρώ επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον 39χρονο, ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισε στο πόδι 37χρονο επίδοξο διαρρήκτη, στη Θεσσαλονίκη.

O κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία, ενώ του αναγνωρίστηκε ότι τέλεσε την πράξη καθ’ υπέρβαση των ορίων νόμιμης άμυνας, από δόλο.

Ακόμη του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως τελούσε σε νόμιμη άμυνα. Ανέφερε ότι δεν στόχευσε στον Αλβανό και ότι πυροβόλησε για εκφοβισμό.

«Κοιμόμουν στο υπόγειο όπως συνηθίζω. Ξύπνησα από το έντονο γάβγισμα του σκύλου. Είδα μια σκιά έξω από το σπίτι και πήρα την καραμπίνα που είχα δίπλα μου. Δεν είχα το κινητό κοντά μου. Άνοιξα την πόρτα και είδα κάποιον να κρατάει κατσαβίδι. Τρόμαξα, ένιωσα ότι απειλούμαι
και πυροβόλησα χαμηλά», ανέφερε στην απολογία του .

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ν. Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Ο 37χρονος τραυματίας φέρεται ότι αποπειράθηκε να μπει στο σπίτι του 39χρονου, ο οποίος τον αντιλήφθηκε και τον πυροβόλησε μια φορά στο πόδι με κυνηγετική καραμπίνα, που κατέχει νόμιμα.

Ο 37χρονος Αλβανός τραυματίστηκε από δύο σκάγια στην κνήμη και μετά τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο, απελάθηκε στην Αλβανία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Μαλάκια έκανε ο δικός μας.
    Έπρεπε να του τιναζε τα μυαλά στον αέρα.

  2. Δεν παμε καλα .Τιποτα στην Ελλαδα δεν παει σωστα.Θα καθομαστε να μας κλεβουν ,να μας σκοτωνουν και θα τους λεμε και ευχαριστω.

  3. Η δικαιοσυνη του Κωλου! Συνελληνες να πλυθουμε, να πεσουμε στα τεσσερα και να περιμενουμε τους διαρρηκτες Αλβανογυφτους, Γεωργιανους οποιοι ειναι διαθεσιμοι τελος παντων! Αι σιχτιρ πια !

  4. Ας τολμισει αλβανος να ερθει στο σπιτι μου θα τον σφαξω και θα τον ψησω σε φουρνο με πυροτουβλα για τα σκυλια μου να εχουν να τρωνε

  5. ησυχάστε, θα βγει η νδ και θα τα αλλάξει αυτά…

  6. Εμ βέβαια γιατί να μην τον καταδικάσουν !! ποιος χέστηκε εάν του τραβούσε καμιά κατσαβιδιά, η τραγική ειρωνεία είναι ότι αυτοί που βγάζουν αυτούς τους νόμους τους φυλάνε ένοπλοι και παραμένουν ασφαλείς.

  7. Ο ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ??? ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ..ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΤΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ !!!
    ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΜΑ ΜΠΕΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ …. !!!
    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΜΕΤΑ …
    ΑΜΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ …ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ …
    ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ !! ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΥ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ..
    ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ ΚΑΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΠΛΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ?? ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ??? ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ??

  8. Αυτός ο Αλβανός κλέφτης δεν ήταν που σκεφτόταν να κάνει μηνυση κιόλας; Ρε αι σιχτιρ πια στο μπουζούκισταν.που ζουμε

  9. δίκαιη η φωτογραφική ντροπολογία απαγόρευσης της συμμετοχής Κασιδιάρη στις εκλογές. Τέτοια σας αξίζουν καφρέλληνες ελλαδιστανοί

  10. Κανε οτι κοιμασαι τοπανε επι συριζα και τωρα το δείχνουν σε σειρα για να το εμπεδωσει μαλλον ο κοσμακης.
    Μα δεν ήξερες δε ρώταγες?

  11. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΕΞΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ……..ΣΕ ΤΕΤΤΟΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΛΥ ΚΑΛΑ……………

  12. Πληρώνει φόρους ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης για να έχει ασφάλεια και δικαιοσύνη και δεν έχει ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ!!Βέβαια,οι δικαστικοί έχουν και δικαίωμα οπλοφορίας και αστυνομικούς για προστασία!

  13. Δικαιοσυνη του κ@λου!!! Ρε αντε αλλαξτε τους αθλιους νομους σας !!! Τα ιδια και τα ιδια , αντι να τιμωρειται ο κοπριτης που βαραβιαζει το ασυλο του σπιτιου μας για να μας βλαψει , τιμωρειται το υποψηφιο θυμα επεδη υπερασπισθηκε την ζωη και την περιουσια του !!!! Εισασθε στα καλα σας ρε μουροχαβλοι;;;;; Που θα βρεθει η αστυνομια ρε ανεκδιηγητοι, για να μας προστατεψει, εκεινη την ωρα που μπουκαρουν οι λεχριτες η ο λεχριτης στο σπιτι μας, για να μας βλαψει ;;;;; Αρα ποιος θα μας προστατεψει , αν εμεις οι ιδιοι δεν προστατεψουμε τον εαυτο μας αμυνομενοι με οποιονδηποτε τροπο;;;;;; Θα λεμε τα αυτονοητα σ’ αυτη την χωρα;;; Απελλαθη λεει στην Αλβανια και καποιοι λενε θα ξαναγυρισει!!! Να κανει νομο η Μπανανια , αν τον βρει μεσα στην χωρα, εφ’ οσον εχει απελλαθει , δυο χρονια φυλακη αμεσως !!!!! Να δουμε θα ξανα ερθει;;;; Ολα γινονται αν υπαρχει βουλιση , αλλα οι λαθρολαγνοι δεν θελουν!!!!

  14. Μπαινει το καθε @ρχιδι στο σπιτι σου και αντι να κυνηγανε τον κλεφτη κυνηγαν τον νοικοκοιρη! Που να μπουνε στα δικα σας σπιτια αλητες γαμω τη δικαιοσυνη σας!

  15. Δεν καταλαβα! Δηλαδη επρεπε να κανει πως κοιματε? Ρε αί σιχτηρ τελικα. Ο ληστης στο μπουζουκισταν εχει περισσοτερα δικαιωματα απο τον νοικοκυρη που απειλειται!!!!!!

  16. Δικαιοσύνη για τον λούτσο.Αντί να τιμωρηθεί το Αλβανοδίποδο,τιμωρήθηκε ο Έλληνας φορολογούμενος,οι δικαστές του ψευτορωμαίϊκου είναι εχθροί των Ελλήνων.Ο Αλβανός απελάθηκε στη χώρα του,αλλά σε μια βδομάδα θα είναι πάλι πίσω να σε ξανακλέψει βλάκα δικαστάκο,σε πληρώνουμε κιόλας,μήπως το τεφάλ σου βόλευε τη σούφρα για 20 ευρώ;

Comments are closed.