Καταγγελίες για αιφνιδιαστική διακοπή της σίτισης σε φοιτητές στο Βόλο

Κοινοποίηση:
sitish_4

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ο ξαφνικός αποκλεισμός ορισμένων φοιτητών από την δωρεάν σίτιση οφείλεται στον μεγάλο αριθμό φοιτητών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο των 13.000 ευρώ
Την ξαφνική και χωρίς καμία προειδοποίηση διακοπή σίτισης σε φοιτητές του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο καταγγέλλουν γονείς φοιτητών.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, ενώ τα παιδιά σιτίζονταν δωρεάν με την επίδειξη του φοιτητικού πάσου, αμέσως μετά την αργία της 28ης Οκτωβρίου και με την επιστροφή τους στη Σχολή, αρκετά από αυτά, και ενώ βάσει κανονισμού 2021 δικαιούνται δωρεάν σίτισης λόγω χαμηλού οικογενειακού εισοδήματος, δεν είχαν πλέον το δικαίωμα και έπρεπε να πληρώσουν.

Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο alfavita.gr το τμήμα κοινωνικής μέριμνας του Πανεπιστημίου, απέδωσε τη «δυσάρεστη έκπληξη» που βίωσαν οι φοιτητές στον μεγάλο αριθμό των δικαιούχων – με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο των 13.000 ευρώ – ο οποίος δημιουργεί προβλήματα με το όριο σίτισης!

Να σημειωθεί ότι και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, όπως και σε άλλα ιδρύματα τόσο της Πάτρας όσο και της Θεσσαλονίκης, οι ουρές των φοιτητών που περιμένουν καθημερινά για σίτιση ξεπερνούν τα 35 – 40 λεπτά τουλάχιστον αναμονής για να εξυπηρετηθούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ου να μου χαθούν οι κίναιδοι έκοψαν το φαγητό απο τα παιδιά, αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα.
    Πολλή σύντομα όλοι αυτοί θα πάνε φυλακή.😉

  2. Η φτώχεια που υπάρχει και που θα έρθει στα νοικοκυριά είναι τεράστια! Και τον Κούλη το μόνο που τον νοιάζει είναι να τρυπηθουμε! 🤬🤬🤬

    1. ναι φασιστα μου, η πανδημια καλπαζει, θες να πεθανεις?

Comments are closed.