Καταγγελίες: Έσπασε και σήμερα το τηλεφωνικό μας κέντρο- Τί καταγγέλει ο ενημερωμένος πολίτης

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Παρακάτω δημοσιεύουμε μήνυματα – κατγγελίες αναγνωστών μας

Σοβαρή καταγγελία για την Εθνική τράπεζα

“Οι γονεις μου ειχαν παρει δανειο απο Εθνικη Τραπεζα πριν 15 ετη.
Με τον νομο κατσελη κερδισανε δικη και βγηκε η δοση των 0.60 λεπτων τον μηνα.
Η Τραπεζα εκλεισε καταστηματα (ενα εκ των οποιων αυτο που εξυπηρετουσε λογω αποστασης )στην πορεια ανευ ενημερωσης των πελατων.
Ο πατερας μου 77 ετων εφυγε…
Η μητερα μου 73 ετων πρεπει να τρεχει στην Εθνικη Τραπεζα Κηφισιας πλεον επι της Λ.Κηφισιας.
Εχει μεσα ενα ποσο, το οποιο:
Η τραπεζα δεν δεχεται να τις δωσει τα χρηματα,δεν την αφηνει να κανει εγγραφη εντολη ωστε να τραβαει αυτοματα η τραπεζα τα 0.60 λεπτα και να μην πληρωνει taxι και εν μεσω πανδημιας αναγκαζεται να βγει εξω καθε μηνα.
Επισης δεν τις δινουν εγγραφο που να αναφερει τους λογους των παραπανω,με σκοπο τον δολο,αφου αν για οποιο λογο δεν κσταθεσει 0.60 λεπτα θα εχει προβλημα με το σπιτι.
Αυτο ειναι εκδικηση γιατι τους κερδισε στην δικη,και με αυτον τον τροπο την τρεχουν γρια γυναικα.
Αν παω εγω θα τους κανω τα μουτρακια κρεας και θα με χωσουν μεσα.
Αν δεν κανουν σωστα την δουλεια τους και παρανομουν,ποιος θα τους τιμωρησει.
Αν θεωρεις πως αξιζει ανεβασε το.
Εχει γινει εγγραφη στην ΕΛ.ΑΣ αφου καλεσε το 100 αλλα το μονο που αλλαξε ηταν να την καλεσει η διευθυντρια του καταστηματος,να την γεμισει φοβο και παραμυθια για να μην κανει μηνυση.
Και λεω εγω…μηπως ο μητσοτακης να χαρισει τα δανεια στον κοσμο που δεν μπορει, οπως ο Ηγετης Παπαδοπουλος και να τους κοψει τον αερα στις τραπεζες;¨”

Καταγγελια για τον κορωνοϊο – Ρομά

“Γειά σας. Χθες το απόγευμα προσήλθαν 3 άτομα Ρομά στο αστυνομικό Μέγαρο Τρίπολης προκειμένου να δώσουν παρόν στο τμήμα ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια ελέγχου από το σκοπό της πύλης ενημερώθηκαν ότι θα τους βεβαιωθουν παραβάσεις διότι κάνεις τους δεν έφερε έγγραφο μετακίνησης. Συνέπεια όλου αυτού ήταν η μία γυναίκα να γδαρει με τα νύχια της τον εναν αστυνομικό και ένας άλλος Ρομά να αρχίσει να φτύνει στο πρόσωπο τον σκοπό. Με εντολή του κυρίου γενικού και οι τρεις παραπέμφθηκαν Στο αυτόφωρο όπου κρατήθηκαν μέχρι τις Πρωινές ώρες Όπου ο εισαγγελίας ενημέρωσε τηλεφωνικά να αφεθούν ελεύθεροι.¨”

Καταγγελία από μια χειμερινή κολυμβήτρια

¨”ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ 2/4 ΕΚΟΨΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ; ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΥΓΕΙΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΣ ΜΟΥ ΒΡΟΥΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΙΝΟΤΕΡΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΜΠΑΝΙΟ. Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΧΕΙ ΙΩΔΙΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.”

Καταγγελία για να μείνουν ανοιχτές οι εκκλησίες

“ΚΑΛΥΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΕ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΕΩΡΓΙΟ ΝΤΟΥΝΑ ΔΙΑΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΣ 19/04/2020 ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ Η ΑΛΗΤΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ contact@ecclesia.gr ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝΕ Η ΕΚΚΛΗΣΣΙΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ”

Καταγγελια για ΔΕΗ και δικηγορικο γραφειο Ανδρικοπουλου Νικολαου

Καλησπερα αγαπητο makeleio,

Ονομαζομαι Ευθυμιος  Μ. και κατοικω στο Νεο Ηρακλειο Αττικης.

Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι μεσω της πανδημιας η ΔΕΗ που διαφημιζει το κοινωνικο της προσωπο,εδωσε εντολη στο δικηγορικο- εισπρακτικο γραφειο του κ.Ανδρικοπουλου Νικολαου να με καλεσει να αποπληρωσω λογαριασμο που ακομα δεν εχει ληξει…

Ο λογαριασμος εχει ημερομηνια ληξης 06-04-2020 και ειναι 218€…

Στις εντονες αντιδρασεις μου ο υπαλληλος μου ειπε οτι κανει απλα μια ενημερωση…

Θα παρακαλουσα πολυ να δημοσιευθει η καταγγελια μου.

Εγω σαν πωλητης που μπορω να απευθυνθω για να καταγγειλω την απαραδεκτη συμπεριφορα του συγκεκριμενου γραφειου;

Σας ευχαριστω πολυ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: