Καταγγελία “φωτιά” για την ΟΝΕΧ και τα Ναυπηγεία: “Τον κάναμε ιδιοκτήτη με δικά μας λεφτά”

Κοινοποίηση:
naupigeia

Τα ναυπηγεία Ελευσίνας ως γνωστόν ανήκουν στην εταιρεία ΟΝΕΧ του κ. Ξενοκώστα. Δεν είναι λίγες οι φορές που και ως εφημερίδα Μακελειό αλλά και ο Στέφανος Χίος από την εκπομπή Ραδιομακελάρηδες, έχει αναρωτηθεί πού βρήκε τα χρήματα για την αγορά ο εν λόγω επιχειρηματίας.

Σήμερα, λάβαμε μια καταγγελία από τον φίλο Πάνο, που μπορεί και να δίνει μια απάντηση στο ερώτημά μας.

Διαβάστε τι μας έγραψε:

“Ρωτάς συνέχεια από που προήλθαν τα λεφτά για τα ναυπηγεία Ελευσίνας ενώ ο κόσμος το έχει τούμπανο. Κάνε μια έρευνα.

Προέρχονται από απευθείας ανάθεση €50.000.000 σε εταιρία του “επιχειρηματία” από τα ΕΛΤΑ, λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, τα οποία τα πήρε και αγόρασε από το κράτος (φορολογούμενους) τα ναυπηγεία Ελευσίνας; Προστέθηκαν τα 50εκ αυτά στην μαύρη τρύπα των ΕΛΤΑ που προσπαθούν να τα ιδιωτικοποιήσουν γιατί “δεν βγαίνουν”.

Τον κάναμε ιδιοκτήτη των ναυπηγείων με δικά μας λεφτά;
Μήπως δώσαμε τα ναυπηγεία τσάμπα και θα πληρώνουμε και από πάνω όπως με τον ΟΣΕ/TrainOSE;

Μην ξεχνάς δεν είναι τίποτα διαφορετικό από το τρόπο που απέκτησαν τα κοράκια της περιουσίες των Ελλήνων. Στο 3% της αξίας παίρνουν τα δάνεια από τις τράπεζες και δεν τα πληρώνουν, δίνουν ομόλογα, χωρίς αντίκρυσμα.
Ενώ το κράτος εγγυάται το σύνολο του ποσού αν δεν καταφέρουν να το πάρουν από τους δανειολήπτες. Και με νόμο πριν μερικές εβδομάδες αν το δάνειο είναι 5000 και πουλήσουν το σπίτι για 200.000 δεν σου επιστρέφουν την διαφορά. Το παίρνουν όλο το ποσό.

Τέτοιο πλάτσικό μόνο οι Οθωμανοί και οι Ρωμαίοι το έκαναν.

Και δεν αναρωτιέμαι αν υπάρχει εισαγγελέας, γιατί δεν είμαι ηλίθιος. Η Δικαιοσύνη είναι σάπια μέχρι το μεδούλι και δεν μένει στους Έλληνες τίποτα πλέον από τσεκούρι και φωτιά να εξαγνιστούν τα άγια χώματα της πατρίδος, όπως έκανε ο Κολοκοτρώνης.

Βάστα γερά και Καλη Λευτεριά”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ωραιος αλλα φωτια και τσεκουρι δεν θα δεις γιατι κανενας δεν πεινα για να αγανακτισει εχουμε βλεπεις την εφευρεση των κοινωνικων επιδοματων.

  2. κάθαρμα άδωνι αμερικανόδουλε γ@μιέσαι ξευτίλα βαψομαλλιά

Comments are closed.