Καταγγελία για την Alpha Bank: “Η μητέρα μου δεν μπορεί να πάρει την σύνταξη της”

Κοινοποίηση:
1

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα-καταγγελία που μας έστειλε αναγνώστης μας

“Ημερα που εχουν μπει συνταξεις,και το atm του καταστηματος στην Νεα κηφισια απο εχθες ειναι off.
Καμια ενημερωση,στο τηλ δεν απανταει κανεις στο κεντρο τους,και η συνταξιουχος μητερα μου τι να κανει;
Να παει σε αλλο στην Νεα ερυθραια;
Και που ξερει πως εκεινο το atm θα λειτουργει.
Το Αληταριο της Alpha Bank μονο τηλ για εισπραξεις σου τηλ, και εισπρακτικες εταιρειες ξερει να βαζει να απειλουν.
Να δουλευουν 6 ωρα,πενθημερα,με 1500ευρω κατωτατος μισθος,και 10 διαλειματα στο 6 ωρο για…τσιγαρο.
Ρε ουστ.
Θα παει να αλλαξει την τραπεζα απο δευτερα,να μπορει να βγαζει την συνταξη της.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Οταν η Αλφα ηταν υπο τη διοικηση Κωστοπουλου,τα παντα λειτουργουσαν αψογα,και οτι παραπονο η ατελεια υπηρχε τακτοππιουταν αμεσως.Γιστι;Επειδη οι ανθρωποι που ηταν τοτε στη διοικηση ειχαν υπευθυ οτητα συνεση και σεβασμο για τον πελατη.Σημερα τα πραγματα ειναι διαφορετικα,αν συνεχισει να λειτουργει με τετοιες νοοτροπιες θα γινει Ελληνικη Lehmann Brothers.Ευτυχως τα αντιληφθηκα εγκαιρως αυτα και την εγκατελειψα !

  2. Ξεχνάς ότι παίρνουν δώρο Χριστούγεννα Πάσχα και άδειας το καλοκαίρι,χωρια ότι δικαιούνται επίδομα βρεφονηπιακου σταθμού Και το ότι παίρνουν δουλειά στο σπίτι είναι ανέκδοτο

  3. ΤΑ atm ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ.ΘΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ 1500αρια,6αωρα ΜΕ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

  4. KAI STHN EUROBANK ………. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ……..

  5. από το “δεν μπορεί να πάρει την σύνταξη της” μέχρι το ατμ δεν λειτουργεί ένα τσιγάρο δρόμος….

  6. Κάποιος Αμερικανός με βελγική καταγωγή ακαδημαϊκός του Tuft University πριν είκοσι χρόνια σε συνέδριο είχε πει ότι οι τραπεζίτες του ’50 ήταν γκάνκστερς. Ασφαλώς, περισσότερο σήμερα τί είναι, αφού οι ελληνικές κυβερνήσεις συνέχισαν να επιτρέπουν στις τρεις φορές χρεωκοπημένες ελληνικές τράπεζες να δίνουν παχυλά εφάπαξ και bonus στους υπαλλήλους τους. Έλεος πατριώτες!!! Επίσης, θυμάμαι ότι το 1981 που πήγα Αθήνα-Λονδίνο με λεωφορείο του Κonsolas travel, όταν ήμουν φοιτητής οι Εγγλέζοι τραπεζικοί δεν είχαν ούτε τα μισά προνόμια των δικών μας τραπεζικών…

  7. 1500 ευρώ ο κατώτατος; Τοσα δεν παίρνουν ούτε οι διευθυντές των Καταστημάτων όχι οι υπάλληλοι!

  8. Πω πω τη φουκαριάρα την μανούλα σου που μένει στη Νεα Κηφισιά! Μα να πάθει τέτοιο κακό… και να πρέπει να πάει 400 μέτρα πιο κάτω… στο καταστημα Εθνικης οδού να πάρει τη σύνταξη της… Όσο για το ωράριο των υπαλλήλων… απλά εκτείθεσαι, αυτό σου λέω μόνο.

    1. ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ……ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ.ΚΑΙ ΜΑΖΕΧΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΑΛΗΤΑΚΟ ΑΛΒΑΝΕ

  9. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο άλλο μηχάνημα για να κάνει την συναλλαγή της κοντά . Πιθανόν και το μηχάνημα να τακτοποιηθεί σύντομα . Άλλωστε πάντα δίνεται ενημέρωση στο προσωπικό από κεντρική υπηρεσία για την ύπαρξη δυσλειτουργίας και εφόσον είναι εφικτό υπάρχει πάντα άμεση αποκατάσταση . Τα χρήματα της μπορεί να τα πάρει και σε άλλη χρονική στιγμή . Αν χρειαστεί να αγοράσει κάτι μπορεί να το κάνει και με την κάρτα της στα καταστήματα χωρίς να κουβαλάει μετρητά .

  10. Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλες τις τράπεζες, όλα τα ΑΤΜ μπορεί να χαλάσουν και ειδικά τις αργίες είναι δύσκολο να επισκευαστουν.

  11. Οι τραπεζες ειναι τοκογλυφοι που δουλευουν στο πλαισιο του νομου.

  12. Μακριά από τράπεζες
    Τα χρήματα φυλαχτά τα σε άλλο σίγουρο μέρος
    Μεγάλη αλητεία

Comments are closed.