Καταγγελία για εισπρακτική εταιρεία που ενεργεί για τη ΔΕΗ

Κοινοποίηση:
ΔΕΗ

Μια καταγγελία από έναν αναγνώστη μας δεχθήκαμε σήμερα για εταιρεία που λειτουργεί ως εισπρακτική για τη ΔΕΗ.

Διαβάστε τι μάς έγραψε:

Αγαπητέ Στέφανε Χίο, η ανωτέρω εταιρεία – συμβουλευτική της ΔΕΗ- εισπρακτική (mellon technology) με το πρόσχημα της συνέπειας εξοφλήσεως λογαριασμού παίρνει τηλέφωνα και υπόσχεται μείωση 0,10 την kkw και μείωση του πάγιου. Και τεχνική υποστήριξη ως 100 ευρώ για βλάβες, με τη δέσμευση ενός έτους συνδρομής και με αποστολή με courier ενός αγνώστου συμβολαίου στο σπίτι του αφελούς, σαν εμένα, που κάθισα και τους άκουγα και μετά από λίγο αναρωτιέμαι όντας έμπορος 400 χρόνια. Πότε θα προλάβω να διαβάσω τα ψιλά γράμματα στο courier; Και αμέσως ακύρωσα με email τα ειπωθέντα.

Στο μεταδίδω αυτό διότι είσαι ένας από τους ελάχιστους ανάργυρους δημοσιογράφους μέσα σε μια κοινωνία ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων και μη ανθρώπων που τους παγιδεύουν με σατανικά κόλπα – συνέπεια και τρέχα γύρευε.

Ξεμπρόστιασέ τους εσύ που έχεις τα μέσα, καθότι εγώ είμαι ένας ανθρωπος ασθενής 73 ετών που έχω και τον γιο μου στην ξενιτιά για την επιβίωση και δεν τους ανέχομαι πλέον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ζητάτε και τα ρέστα ρε μπατηριδες; εμ και έχετε απλήρωτους λογαριασμούς εμ και θέλετε να βγειτε και από πάνω. Τελειώσανε αυτά η ΔΕΗ είναι πια ιδιωτική εταιρία και κανει ότι κάνουν και οι άλλες, είτε χρωστάτε 50 ευρώ είτε 500 θα πληρώνετε παλιό γύφτοι.

  2. η Palatino είναια ,απατεώνες με έγκριση του Μητσοτάκη

  3. ‘Ελαβα και γω ένα τηλεφώνημα απο την εισπρακτική της ΔΕΗ. Μόλις 10 μέρες αφου είχε λήξει ο λογαριασμός με πήραν τηλέφωνο και ενώ το είχα πληρώσει 3 μερες νωρίτερα μου ζήτησαν να το πληρώσω.Tουλάχιστον να ενημερώνονται πριν κάνουν κάποιο τηλεφώνημα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

  4. Φρυνη μου αυτα τα καθικια μας καλεσαν για να πληρωσουμε το εναντι,πριν βγει καν ο καθαριστικος,πως μπορω να τους μηνυσω και εγω

  5. Δίνη στοιχεία σε εισπρακτική γιατί δεη ακόμα κι για μια δόση τον 70euro έχει βάλει ίδιο number bill με τον κανονικό λογαριασμό κι με την δικαιολογία ότι μπήκανε +70euro στον κανονικό λογαριασμό κι φαινόταν απλήρωτος ο λογαριασμός της δόσης με κίνδυνο να διακοπεί ο διακανονισμός για κάτι οπου ακόμα κι ένας άσχετος θα το είχε λύσει…

  6. Για την ΔΕΗ ενεργει και η εισπρακτικη, του Σιουφα! Παρεμπιπτοντως, στην μηνυση μου ειχα συμπεριλαβει και την γνωστοποιηση των Προσωπικων Δεδομενων μας, απο την ΔΕΗ!

  7. Ψάξτε το.
    Δεν έχω τρόπο να σας στείλω στοιχεία αλλά δείτε το.
    Μου έχουν πρήξει τα αρχ@δια.
    Ξ’ερετε για τι ποσό μιλάμε;;;
    ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ…..ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ τηλέφωνο.
    Ήμουνα στην δουλειά μου και με πήρανε πάνω από πέντε φορές.
    Αν δεν κάνω λάθος πρόκειτε για μία εταιρία ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ( έτσι συστήνεται ) η οποία έχει πάρει τα ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.
    Η κλήση θα ηχοχραφηθεί και για να προχωρήσει ζητάνε τα τα τρία πρώτα στοιχεία του ΑΦΜ ή της ΑΤ….
    ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ τα οποία η ΔΕΗ τα έχει μοιράσει σε αυτά τα καθάρματα και σε πόσους ακόμα δεν γνωρίζω.
    Σε ερώτηση μου, (ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ ) με ποιό δικαίωμα έχουν στην κατοχή τους και διαχειρίζονται ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ μου με θράσος μου λένε να απευθυνθώ στην ΔΕΗ.
    Έχει πολύ ψωμί η υπόθεση ψάξτε το και από που πληρώνονται….

Comments are closed.