Καταγγελία για Μητσοτάκη: “Εξαφανίζει τις ελληνικές ράτσες σκύλων μέσω υποχρεωτικής στείρωσης για εισαγωγή ξένων”!

Κοινοποίηση:
κουλης σκυλι

Την καταγγελία κάνει το Αγροτο-κτηνοτροφικό κίνημα το οποίο σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Αντί να κινηθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να εξουδετερώσει την φυσική δυνατότητα να βιάζουν παιδιά όλα τα παιδεραστικά «μπουμπούκια» που έχει στον «κήπο» της η ΝΔ (και κάποιοι ήταν προσωπικοί του συνεργάτες), αυτός προωθεί νομοσχέδιο προς ψήφιση, που μεταξύ άλλων θα υποχρεώνει όποιον έχει ζώο συντροφιάς να το στειρώνει υποχρεωτικά.

Έλυσε όλα τα προβλήματα της Ελλάδας (για τα οποία μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει ο ίδιος και η συμμορία του) και αποφάσισε ξαφνικά ότι είναι … εθνική ανάγκη να στειρώσει τα ζώα συντροφιάς που είναι δεσποζόμενα και όχι αδέσποτα; Όχι, το ΑΚΚΕΛ αποκαλύπτει την διαστροφή πίσω από αυτή την ενέργεια, δεν είναι ανοησία η βλακεία ή κάτι παρόμοιο, αλλά είναι άλλη μία ανισόρροπη και διεστραμμένη ενέργεια του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Η υποχρεωτική στείρωση θα εξαφανίσει όλες τις ελληνικές ράτσες σκύλων κλπ και φυσικά σε λίγα χρόνια θα υποχρεωνόμαστε να εισάγουμε διαρκώς δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς και φυσικά κάποια από τα κομματικά κυκλώματα γύρω από τη Νέα Δημοκρατία θα πλουτίσουν και από αυτό. Δηλαδή αν το δούμε ουσιαστικά στον πυρήνα του, αυτό το θέμα αποτελεί γενοκτονία των ζώων ελληνικής ράτσας και εποικισμό και πληθυσμιακή αλλαγή των ζώων στην Ελλάδα. Αυτό δηλαδή που κάνει σε επίπεδο ανθρώπων με τον εποικισμό της Ελλάδας από λαθρομετανάστες, σε επίπεδο ζώων το κάνει αρχικά με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς. Όλοι είδαμε το βίντεο που μιλούσε ο Μητσοτάκης ότι θα πατάξει το Νατιβισμό (Nativism), δηλαδή κάθετι «ντόπιο» (native). Με τη διαστροφή που έχει δεν περιορίζεται μόνο σε πάταξη των Ελλήνων στην Ελλάδα αλλά και των ζώων της Ελλάδας.

Όλο αυτό θα επιφέρει σημαντικό πλήγμα στους κυνηγούς, διότι θα τους στερήσει τα πολύτιμα σκυλιά, ενώ όπως σωστά καταγγέλλουν οι ίδιοι οι κυνηγοί, το νομοσχέδιο προβλέπει και απαράδεκτες απαγορεύσεις ακόμη και στη μεταφορά των σκύλων. Ίσως και στις διαπραγματεύσεις που κάνει με το τουρκικό καθεστώς για να τους δώσει το Αιγαίο, να έχει σχέδια για να εισάγει και γάτες Αγκύρας να τις επιβάλλει στους κυνηγούς αντί των σκύλων.

Τελικά είναι να απορεί κάποιος πόσο ανθελληνικά διαβρωμένο και διεστραμμένο είναι αυτό το μητσοτακικό καθεστώς που πολεμάει όχι μόνο εναντίον των Ελλήνων ανθρώπων στην Ελλάδα αλλά και εναντίον των ζώων που υπάρχουν στην Ελλάδα. Αυτοί που θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία θα είναι Οι Χειρότεροι”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. με τους λαθραίους θα γινει τίποτα ρε Κούλη ή μόνο τα τετράποδα θα κυνηγήσεις;

  2. Το θέμα μας είναι η διάσωση των ελληνικών φυλών συντροφιάς, ποιμενικών, φυλάκων, κυνηγών κ.ά. και ο καθένας χαίρεται με ότι θυμάται. Τα ξέρουμε τα φοβερά ελληνικά σκυλιά μας, που βρίσκονται στη γη μας απ’ την αρχαιότητα χωρίς υπερβολή; Την τύφλα μας ξέρουμε. Ας ξεστραβωθούμε να ψάξουμε τα κοκώνια μας, τις αλωπεκίδες, τα τερριέ μας, τα ποιμενικά μας, τα κυνηγετικά μας και ας απαγορεύσουμε τις ξενόφερτες εγκληματικές ράτσες, που σημειωτέον απαγορεύονται ήδη σε χώρες πού ξέρουν τι τους γίνεται! Αλλά εμείς βλέπεις έχουμε πέσει στον έρωτα του αφορισμένου ζαβού μούλου, με αποτέλεσμα ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή…

  3. Το μόνο πράγμα που του λειπει είναι δυο ακόμα πόδια. Αν περπατούσε στα τέσσερα και να ήταν και θρυλικό ζώο, θα τον γαμ@@σε κάθε ζώο στον πλανήτη.

    1. Ε, όχι και του λείπουν. Εσύ παρεξήγησες. Τα έχει και τα τέσσερα, απλώς μπερδεύτηκες επειδή στέκεται στα πισινά.

  4. Εντάξει.. το παραξεχεσατε..
    ρε τι IQ γράφει δω μέσα

  5. Ενταξει θεμιτο ειναι ενα κοπροσκυλο να μην αντεχει τον ανταγωνισμο

  6. Ένας ξεφτίλας εβραιοτουρκόσπορος κυβερνά.

  7. Τωρα τον εμπλεξαν και τα σκυλια τον Ραν Ταν Πλαν????????

  8. Στείρωση χρειάζεται όλο τό Μητσοτέικο σκατόσωγο γιά νά γλύτώσει ή χώρα μας.Η Μητσοτέικη φάρα είναι πάρα πολύ μεγάλη καί είναι μέγιστη απειλή γιά τήν Ελλάδα.Εχουν σχεδιάσει νά κυβερνήσουν τήν Ελλάδα ώς Βαλήδες,Πασάδες,Σαντζάκμπέηδες,Σπάχηδες,Ουλαμάδες,Μπέηδες,Κατήδες όταν ή Ελλάδα γίνει τούρκικο βιλαέτι.Είθε νά γίνουμε Τουρκοφάγοι σάν τόν Νικηταρά Σταματελόπουλο καί νά εξοντώσουμε τούς αλλόφυλους.
    Γιάννης Λάκων

  9. Πελασγός my ass , γεμίσαμε κοπρόσκυλα σαν εσένα , που ως ζώο που είσαι τα βλέπεις ανταγωνιστικά τα σκυλιά… γιαυτο τα μισείς…

  10. Θέλουν να σπείρουν ένα είδος κορονοιού στα κατοικίδια ζώα σκύλους και γάτες για να πάνε στο επόμενο βήμα σχεδίου. Πως όμως θα σπείρες κορονοιό στα ζώα αφού έχουν άμυνες και δεν μπορείς να το πετύχεις γρήγορα? θα φέρουν ξένα σκυλιά ήδη “εμβολιασμένα” να μολύνουν τα ντόπια. Μετά θα πούνε για μεταλλάξεις κ κορονοιούς που χτύπησαν τα κατοικίδια. Θα αναγκάσουν τους ιδιοκτήτες να κάνουν τέστ στους κτηνιάτρους. (άλλη κονόμα κι εδώ) και μετά θα πάνε σε ευθανασίες. Εχουν ήδη βγάλει στην αγορά τα ψεύτικα ζωάκια ρομποτάκια και 3 πουλάκια κάθονται.. για τα παιδάκια που έχουν μια παρέα απο ένα κατοικίδιο… Όλα είναι σχέδιο. Μετά θα μολύνουν τα κρεατικά, γουρούνια και αγελάδες για να προωθήσουν το συνθετικό κρέας το οποίο θα είναι εναλλακτική του εμβολίου, θα το τρώμε και θα επηρεάζει το dna μας… Ο κόσμος πρέπει να τα υποπτεύεται όλα καλού κακού.

  11. Ουστ Κούλη! Και για τους έξυπνους που λένε ότι η μη στείρωση φταίει για τα αδέσποτα: Προ εικοσαετίας περίπου έκαναν υποχρεωτικό το τσιπάρισμα των ζώων “για να μην μπορούν να τα εγκαταλείπουν οι ιδιοκτήτες τους και όποιος τα εγκαταλείπει να τιμωρείται”. Τα ζώα τσιπαρίστηκαν (πείραμα θέλαν να κάνουν προφανώς) και ο αριθμός των αδεσπότων δεν μειώθηκε. Γιατί άραγε; Διότι στα παλιά τους τα παπούτσια ο αριθμός των αδεσπότων. Είχα μαζέψει επανειλημμένως ωραιότατο νεαρό σκυλί ράτσας, τσιπαρισμένο. Βρέθηκε ο ιδιοκτήτης. Το ξαναπαράτησε. Είχε πάθει καλααζάρ το ζωντανό και το άφηνε στο δρόμο να ψοφήσει. (Δεν είχε νοσήσει ακόμα, έδειχνε μια χαρά, βαριόταν να του κάνει την θεραπεία). Δεν υπάρχει νόμος που θα τον υποχρέωνε να το μαζέψει ούτε που να τον τιμωρεί που το παράταγε. Αδέσποτα υπάρχουν, διότι πάντα υπάρχουν κάποιοι που τα παρατάνε στους δρόμους.
    Τα αδεσποτα μας μάραιναν σ΄ αυτήν την χώρα. Και η διακυβέρνηση του Κούλη με τη στείρωση θα γίνει λαμπρή.

  12. Η στείρωση των κατοικίδιων, οπως είναι τα σκυλιά και οι γάτες είναι ο μοναδικός τρόπος για να ξεμπερδεψουμε με τα αδέσποτα και τους ανεύθυνους οικολόγους – καθώς και από τους δήθεν φιλοζωους του καναπέ… Που τα αγοράζουν και μετά τα παρατάνε στους δρόμους. Δήθεν φιλοζωους που τα κακομεταχειρίζονται κιόλας σε κάποιες περιπτώσεις και μετά ορμάνε στους περαστικούς χωρίς λόγο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει απόλυτο δίκιο η κυβέρνηση, αυτό έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια!

  13. καλα αυτος εχει στειρωση στο μυαλο τι αλλο θα περιμενε κανεις να ακουσει θελει και οι σκυλοι και γατες να ειναι ανωμαλοι οπως οι φιλοι του

  14. Το Μακελειό τον κατηγορεί; Είσαι ηλίθιος; Το άρθρο δεν το διάβασες; Οι πράξεις του τον εκθέτουν!

    1. αντε να σε κοιταξουν σε ιατρειο εγω για τον γουρλοματι λεω αλλα εσυ τρεις λαλουν και δυο χορευουν

  15. Ναι, για να γεμίσουμε κοπρόσκυλα. Βρε ουστ!
    Προχώρα κούλη. Ξεβρώμισε την χώρα από τα ψωφόσκυλα..

    1. Σου ρχεται κ σου αξίζει γτ είσαι μεγάλος…asap

    2. Μωρή γ… α να δω τι θα πεις στις ζωοφιλικες γτ δε σέβεσαι κ δεν έχεις ίχνος τσιπας. Καλομελέτα

    3. Πελασγός: τι το κοπρόσκυλο (όπως λες τρομάρα σου) ωχριά μπροστά σου!!!
      Εσύ τώρα λέγεσαι άνθρωπος!
      Στείρωση στα αδεσποτακια για να μην έρχονται στον κόσμο ζωουλες που θα κινδυνεύουν από σένα σκατοψυχε!!!

    4. Πελασγέ….χα…χα…χα….έχεις πολλά ψυχολογικά….και ως συνήθως ξεσπάς σε ζώα….γιατί σε άνθρωπο….κλάνεις μέντες !!!!!!

  16. να δουμε για τι αλλο θα κατηγορησετε τον κυριακο εκει στο μακελειο
    τωρα και για τα σκυλια ….

    1. καλο ειναι να στειρωση και το πολυμελες νεο σοι του γιατι ειναι καργα αυγατισμενο και το ταιζουμαι εμεις με τους φορους μας……………

    2. Tο ότι γέμισε η Ελλάδα αντίχριστους, ανώμαλους παιδοφιλους, προδότες, πουστηδες, λεσβιες και αυγανους σφαγείς δε σε ενοχλεί ε; Το ότι γέμισε η χώρα που… α σαν εσένα που μισούν τα ζωάκια αλλά κάνουν τις κότες μπροστά σε ανθρώπους δε σε ενοχλεί ρε βρ… α;

Comments are closed.