Καταγγελία “βόμβα” για βρωμόξυλο και επίθεση Δ.Γιαννακόπουλου σε σουβλατζίδικο οπαδού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Giorgos

Βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και μάλιστα ανέβασε στο twitter γνωστός Τούρκος αθλητικός δημοσιογράφος, φαίνεται να δείχνει Δ.Γιαννακόπουλο να εισβάλλει σε σουβλατζίδικο οργανωμένου οπαδού του Παναθηναϊκού.

Όπως όλα δείχνουν το σκηνικό προηγήθηκε της επίθεσης των οπαδών στο σπίτι του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με μαχαίρια και πέτρες, η οποία επίσης έχει καταγραφεί σε βίντεο.

Όλα βέβαια ξεκίνησαν από την χυδαία επίθεση μερίδας οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού στον πατέρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Παύλο ο οποίος σαν σήμερα πριν δύο χρόνια έφυγε από τη ζωή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μαγκες οι οργανωμένοι οπαδοι κανουν κακο στης ομαδες με τα καμωματα τους,οχι βεβαια ολοι αλλα καποιοι επαγγελματιες ,Από το 07 στον Βαζελο φωναζαν και εκαναν μαλακιες για να φυγει οΤζιγκερ ,ειδαμε που καταντησαν την ομαδα μετα οι μπαινω-βγαινωπουλοι και σια. Στην ΑΕΚ τα ιδια και χειροτερα και στο ποδοσφαιρο και στο μπάσκετ, καποιοα μαλακισμενα εβριζαν τον Φιλλιπου που ειχε την ομαδα τοπ και μετα εφυγε και εβγαιναν και πουλουσαν διαρκειας 10 και 15 ευρω για την σωσουμε την ομαδα και τα μισα τα τσεπωναν κατι λαμογια. Αν εχιες όμως προεδρους λερες δεν κουνιετε φυλλο ,Οσο ηταν ο Μακαρος προεδρος ηταν ολοι κοριτσακια,οταν εφερε τον Βατραχο πισω καποιος Χατζηχριστος και κατι αλλα παιδακια κατι πηγαν να πουν αλλα μωλις τους κοιταξε ο αρχοντας το σκατο εφτασε στην καλτσα.

  2. οντας παλιος οργανωμένος της Θ13…πραγματικα μου προκαλουν θλιψη τα σημερινα τσουτσέκια…καταστρεψατε το ποδοσφαιρο με τη μαλακια σας…τωρα φερτε και έναν γαυρο αλαφουζο στο μπάσκετ να μην μεινει τιποτα…εμμισθα αλβανακια, πρεζακηδες και αντιφα του κολου…μπουνιδια θελουν μεχρι να μη ξανασαλεψουν!!!

    1. Με την παλια ΝΟΠΟ θα βαζανε μυαλο.
      Ξεσκισε τους Γιαννακοπουλε απο εναν ΑΕΚΤΖΗ.

  3. Μπράβο Δημήτρη Γιαννακόπουλε, πέρασα εχθές και ήταν μαζεμένες εκεί όλες οι αδερφές του εγκλήματος σαν ποντίκια. Το μαγαζί του βλάκα εκεί θα κλείσει οπωσδήποτε.

  4. Ο άλλος ο μαλάκας αντί να τους χωρίσει, πίνει ατάραχος τον καφέ του.

  5. τόσα λεφτά έδωσε στον ΠΑΟ και μαζεύτηκαν οι πρεζάκηδες να τον ξεφτιλίζουν στο σπίτι του ; ..αν και γενικά διαφωνώ με την βία όταν φθάνεις στα όρια σου θεωρείται επιβεβλημένη και δικαιολογημένη η αντίδρασή του !!

  6. Ξεφτιλίζει το όνομα του Παύλου και του Θανάση.
    Ο Παύλος και ο Θανάσης σήκωσαν 6 ευρωπαϊκά, όχι αυτό το κακομαθημένο παιδάκι.

    1. Πονάει η αλήθεια κ ο δυναμισμός. Στην κατάσταση που ανάλαβε, κάνει περήφανο το Γιαννακοπουλεϊκο. Μερικοί μόνο έτσι καταλαβαίνουν. Όταν δεν υπάρχει ο νόμος(μπασκετικά, πολιτικα, ποινικά)…
      Αγρίεψε λόγω των αδικιών και των καταστάσεων.
      Σε όλα μαζί του είμαι, μόνο σε ένα δε συμφωνώ.
      Που γύρισε με λεωφορείο από την Πόλη την ομάδα..
      Κατά τα αλλα είναι μάγκας και άξιος Παναθηναϊκός.
      Και όπως είπε, ο Παναθηναϊκός είναι ΙΔΕΑ!

      1. Βρε μαζί σου είμαι και εγώ.
        Αλλά που ακούστηκε να πάει ο πρόεδρος της ΡΕΑΛ και της ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ να επιτεθεί σε μαγαζί με τάκος στην Ισπανία…
        Χάνει το δίκιο του. Δίνει αξία σε πουθενάδες!!!!!!

        Πρέπει να ενωθούμε για γήπεδο. Καμία μεγάλη ομάδα-οργανισμός δεν πορεύεται χωρίς γήπεδο.

        1. ΑΝ ΕΔΕΙΝΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣΟΥ 500 ΕΚΚ ΓΙΑ ΕΚΚΑΤΩΜΥΡΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΒΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!

  7. Δεν είναι ο Δημήτρης τι λένε τώρα οι Τούρκοι.

Comments are closed.