Καταγγελία αναγνώστη μας για το επίδομα θέρμανσης

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ-10

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα – καταγγελία αναγνώστη μας


“Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την αμερόληπτη ενημέρωση που προσφέρεται.
Μόλις διάβασα για το επίδομα θέρμανσης ότι δεν το δικαιούται όποιος έχει στην κατοχή του δύο αυτοκίνητα έστω και αν το ενα απο αυτά είναι σε ακινησία!!!!!
Οι άνθρωποι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να μας τρελάνουν,ρε ανεγκέφαλοι φωστήρες που βγάζετε τέτοια απόφαση, πιστεύετε ότι έχουμε παραδώσει πινακίδες στα οχήματα μας γιατί ήμαστε πλούσιοι;
Εδώ και δυο χρόνια είμαι άνεργος είμαι 50 ετών και ζω στην Καστοριά που η ανεργία είναι πάνω από το 40%,που ο χειμώνας διαρκεί πάνω από 7 μήνες και επειδή τα προηγούμενα χρόνια είχα 2 αυτοκίνητα στην οικογένεια μου,(έχω παραδώσει πινακίδες από το ενα Ι.Χ εδώ και δύο χρόνια)με τιμωρεί σήμερα το κράτος και μου κόβει το επίδομα θέρμανσης ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
Επίσης επειδή είμαι άνεργος περισσότερο από δύο χρόνια, το κράτος με θεωρεί τεμπέλη και έτσι δεν δικαιούμαι και επίδομα μακροχρόνια ανέργων. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
ΤΑ τελευταία 28 χρόνια τουλάχιστον ήμουνα ασφαλισμένος αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι για εμάς,βλέπετε δεν είμαι αλλοδαπός,λαθρομεταναστης,πρόσφυγας είμαι ΔΥΣΤΥΧΏΣ Έλληνας.
Εύχομαι σε όλους τους κυβερνώντες καλες γιορτές και έτσι όπως θα περάσουμε εμείς τις άγιες μέρες εύχομαι απο την καρδιά μου να τις περάσουν και τα παιδιά τους.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Συγνωμη αν σας κούρασα.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: