Καταγγελία αναγνώστη μας για παράνομη απόλυση από την εταιρία Skyserv S.A.

Κοινοποίηση:
1

Παρακάτω δημοσιεύουμε μήνυμα καταγγελία αναγνώστη μας

“Εργαζόμουν στην skyserv, η οποία έχει ως αντικείμενο την παροχή εξυπηρέτησης αεροσκαφών και εδρεύει στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ξεκίνησα την εργασία μου στις 26 Μαρτίου του 2015 έως στις 24 Μαρτίου του 2020. Προσλήφθηκα με σύμβαση ορισμένου χρόνου και τελευταία ανανέωση την έκανα τον Φεβρουάριο του 2016, έκτοτε δεν έχω υπογράψει καμία άλλη σύμβαση.
Στις 24 Μάρτη του 2020 απολύθηκα με αιτιολογία στο ΕΡΓΆΝΗ ότι έληξε ο συμπεφωνημένος χρόνος εργασίας. Εδώ θέλω να τονίσω ότι ποτέ δεν έχω υπογράψει τέτοιου είδους σύμβαση εγώ και άλλοι πεντακόσιοι εργαζόμενοι που απολύθηκαν την ίδια μέρα την ίδια αιτιολογία.

Στις 31 Μαρτίου ζήτησα από τον εργοδότη να μου δώσει αντίγραφο της σύμβασης το οποίο δεν το έχω λάβει μέχρι και σήμερα.
Την πρώτη Απριλίου του 2020 έκανα καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας και από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους που είπαν πως ο εργοδότης δεν δίνει αντίγραφα συμβάσεων και μου όρισαν ραντεβού στις 8/Ιουλίου /2020 για επίλυση εργατικής διαφοράς.
Ζητώ αντίγραφο σύμβασης το οποίο να αποδεικνύει με υπογραφή μου την αιτιολογία της εταιρείας ως προς τον λόγο απόλυσης.
Επισυνάπτω τελευταίο αντίγραφο σύμβασης , έντυπο 7 του εργοδότη το οποίο αναφέρει τη λήξη και το είδος της σύμβασης στο ΕΡΓΆΝΗ και αντίγραφο καταγγελίας το οποίο στάλθηκε ηλεκτρονικά στην επιθεώρηση εργασίας και πήρε αριθμό πρωτοκόλλου που μου έδωσαν τηλεφωνικά την 1/4/20”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: