Καταγγελία αναγνώστη μας: “Φοβάμαι για την κόρη μου. Στην Ελλάδα, στην πατρίδα μας, δεν μας θέλουν εμάς τους Έλληνες.”

Κοινοποίηση:
Pire-fotia-to-til-kentro-1 (1)

Παρακάτω δημοσιεύουμε την καταγγελία αναγνώστη μας

“Γεια σου αγαπητέ φίλε Στέφανε

Ήρθα στην Αθήνα από τη Ζάκυνθο με την κόρη μου να της βρω σπίτι για να σπουδάσει. Είχα αφήσει το αυτοκίνητο στην Ευριπίδου στο κέντρο της Αθήνας και όταν επέστρεψα είδα σπασμένο το τζάμι και είχανε πάρει το σάκο της κόρης μου με όλα της τα έγγραφα και μία τεράστια βαλίτσα με όλα της τα ρούχα. Με τι καρδιά θα αφήσω εγώ ένα 18χρονο κορίτσι να σπουδάσει σε μία τέτοια πόλη η οποία είναι τελείως απροστάτευτη και γεμάτη εγκληματίες και κλέφτες και απατεώνες. Αυτή ήταν η πρώτη εμπειρία που έκανε η κόρη μου στην καινούργια της ζωή. Ζούμε σε ένα κράτος που η μιση αστυνομία προστατεύει αυτά τα καθάρματα που μας κυβερνάνε μας εκβιάζουν και μας απειλούνε. Οι άλλοι μισοί ελέγχουν μπας και μπει σε κάνα εστιατόριο κανένας ανεμβολιαστος και φάει κανένα σουβλάκι. Μήπως θα έπρεπε να στείλω το παιδί μου στο εξωτερικό να σπουδάσει? Στην Ελλάδα στην πατρίδα μας δεν μας θέλουν εμάς τους Έλληνες.
Μας έχουνε δώσει πελάτες στους εγκληματίες τους κακοποιούς και τους λαθρομετανάστες. Κατήγγειλε το σε παρακαλώ και αν νομίζεις ότι αξίζει τον κόπο κάνε ένα ρεπορτάζ για αυτό το θέμα. Όλο το σώμα της δικαιοσύνης και της αστυνομίας είναι συνένοχοι σε αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας.
Άλλες δύο φορές που κατέβηκα από τη Ζάκυνθο στην Αθήνα πάλι μου σπάσαν το ίδιο τζαμάκι αλλά ευτυχώς τότε δεν είχα κάτι πολύτιμο. Και να πω ότι έχω κανένα ακριβό αυτοκίνητο ένα παλιό toyota auris έχω. Άλλη μία φορά μου πήραν στο ΜΕΤΡΟ από το αεροδρόμιο για Σύνταγμα μέσα από το τσαντάκι μου τρεισήμισι χιλιάδες ευρώ. Και στην Ομόνοια από τα χέρια μου μου πήραν το κινητό μου. Όλα αυτά στην πατρίδα μου στην πρωτεύουσα στο ιστορικό της κέντρο που έπρεπε να είναι η καλύτερη φυλασσόμενη περιοχή της Ελλάδος.
Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο λόγω επαγγελματος, ποτέ και πουθενά δεν αισθάνθηκα κίνδυνο όπως αισθάνομαι όταν κυκλοφορώ στην πρωτεύουσα της πατρίδας μας.
Γκ. Εμμανουηλ
Ζάκυνθος
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
Και να σε έχει καλά Ο Θεός φίλε γιατί είσαι από τους λίγους που τα έχει βάλει με αυτό το βρωμερό σύστημα και κατεστημένο.”
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Το γεγονός ότι μόλις άρχισαν να βάζουν μέσα τις ορδές ψήφισαν και τον αντιρατσιστικό μιλάει από μόνο του. Δυστυχώς είναι ο νέος πληθυσμός της χώρας. Τελευταία στις γειτονιές έρχονται και οικογένειες αρσενικών χωρίς παιδιά. Το δυστύχημα είναι πως τα συγκεκριμένα τυπάκια με το που τους παρέδωσαν το διαμέρισμα προσπαθούν να δείξουν ότι είναι και το νέο κουμάντο της περιοχής.

  2. ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΑΜ ΠΟΥ ΖΕΙΣ??? ΠΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΜΑΞΙ ΣΤΙΝ ΟΔΟ ΕΥΡΗΠΠΙΔΟΥ ΘΑΣΕ ΤΡΕΛΗ…….ΠΑΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΝ ΜΕΡΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΕΣ ΕΚΕΙ……..

  3. Εχουν νομοθετησει οι ΒΟΛΕΥΤΕΣ , ποινες χαδια για τους εγκληματιες …..ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ κοιταει μονο τον εαυτο της και ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ….. δυστυχως αυτους τους τοιουτους ψηφισατε

  4. ευγε πεστα !!! καποιοι ειναι ξυπνοι μες στο κοπαδι τον μπεεεεεεεεεεεεεεε

  5. Εγώ ΟΧΙ λόγο επαγγέλματος αλλά λόγο υγείας γύρισα όλη την Ευρώπη.Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά.Είναι ένα κράτος ακυβέρνητο με ανίκανους σαν ένα πλοίο χωρίς καπετάνιο που έτσι απλά πλέει μόνο του μέχρι να πέσει επάνω σε κανένα παγόβουνο.
    Εδωσα μέχρι στιγμής 30.000 ευρώ ενώ έχω ασφάλεια.Το κράτος δεν πληρώνει τίποτα δεν ενδιαφέρεται για τον πολίτη.Κοινως δεν υπάρχει σήμερα Ελλάδα μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας.
    Ειναι αποικία λαθροπιθήκων. Κατάρα που γεννηθήκαμε εδώ και το λέω με τόσο θλίψη σήμερα ιερή μέρα 11ης Οκτωβρίου.

  6. “”” Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο λόγω επαγγελματος, ποτέ και πουθενά δεν αισθάνθηκα κίνδυνο όπως αισθάνομαι όταν κυκλοφορώ στην πρωτεύουσα της πατρίδας μας.””” πεστα και ας μην σε ακουνε αυτοι που πρεπει……. δυστυχως ετσι ειναι οπως τα λες………..

  7. Να ξαναγυρισεις στη Ζακυνθο. Αυτο εινα το καλυτερο. Για σκεφτειτε να εφευγαν ολοι οι αθηναιοι Ελληνες απο την πρωτευουσα και να την αφηναν στους αλοδαπους. Να δω τι θα εκανε ο Κουλης χα χα χα

  8. Το θέμα είναι να καταλαβουμε όλοι ποιοί δε μας θέλουν.
    Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο.

  9. “Όλο το σώμα της δικαιοσύνης και της αστυνομίας είναι συνένοχοι σε αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας.”

    Αυτό αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα και ότι δεν υπάρχει πλέον άλλη δυνατότητα από τους Έλληνες από το να μετατρέψουν την χώρα σε νέα Τριπολιτσά.

Comments are closed.