Καταγγελία “ΒΟΜΒΑ” από την ΠΟΕΔΗΝ: «Δεκάδες οι διασωληνωμένοι που δεν βρίσκουν κρεβάτι σε ΜΕΘ»

Κοινοποίηση:
ΜΕΘ-ΕΛΛΑΔΑ-5

Δεκάδες διασωληνωμένα περιστατικά covid 19 εκτός ΜΕΘ βρίσκονται σε λίστα αναμονής επί ημέρες, καταγγέλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Επισημαίνει δε, ότι στο όριο της διασωλήνωσης βρίσκονται ακόμη περισσότεροι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει, στο Σισμανόγλειο είναι εννέα διασωληνωμένα περιστατικά κορωνοϊού εκτός ΜΕΘ, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» πέντε διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, στο «Θριάσιο» τρείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ – σημειωτέον εφημερεύει-, στο «Τζανειο» έξι, στο Γενικό κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και στο «Λαϊκό» τρείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

Συμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, υπάρχουν 13 κενές κλίνες ΜΕΘ στα νοσοκομεία της Αττικής, για ασθενείς με λοίμωξη covid 19.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γιατι δεν φερνουν τα μονοκλωνικα να γινουν καλα οι αρρωστοι οπως γινετε σε ολα τα ευρωπαϊκά κρατοι Γερμανια Ιταλία Ουγγαρία…??? Πολυ σιωπη απο τους γιατρους σε αυτο το θεμα…γιατι άραγε.???? Γιωργαρος.

  2. ουτως η αλλως με το ζορι τους διασωληνωνετε μπας κ πεθανουν κ πεσει το παραδακι…καθε νεκροσ κοβιντ ειναι καμια 35 χιλιαρικα για καθε νοσοκομειο…φανταστειτε μασαμπουκα που πεφτει

  3. Κανενα προβλημα στι μπανανια του Κουλη ο καθε ασθενης θα κουβαλα και ντιβανη απο το σπιτι του στο νοσοκομειο……αντε γιατι μας τα πριξαται με τα κρεβατια που ολο δεν εχεται οταν περιθαλπτεται λαθρα ολη η Ασια και η Αφρικη που μας εχει κατσικοθη

Comments are closed.