Κατέρρευσε η Μάρα Ζαχαρέα στο δελτίο ειδήσεων για την 8χρονη στο Κερατσίνι

Κοινοποίηση:
mara-zaxarea-1536x918

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Μάρα Ζαχαρέα μετά την προβολή του βίντεο με την 8χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο από καγκελόπορτα σε εργοστάσιο στο Κερατσίνι.


Η δημοσιογράφος κατέρρευσε στον αέρα του δελτίου ειδήσεων του Star αδυνατώντας να προχωρήσει στο επόμενο θέμα.

«Με συγχωρείτε» είπε η παρουσιάστρια του Star δίνοντας τον λόγο στον Θανάση Κατερινόπουλο ο οποίος βρέθηκε δίπλα της στο πλατό για τα νεότερα στοιχεία γύρω από τον θάνατο του κοριτσιού στο εργοστάσιο στο Κερατσίνι.

«Θανάση δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω, με συγχωρείτε, μίλα εσύ. Είναι άνθρωποι αυτοί; Τι είναι; Δεν ξέρω…» είπε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μάρα Ζαχαρέα.

«Ντροπή για την κοινωνία μας…. Να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ Θανάση. Θα πω μόνο ότι τόσα χρόνια στη δημοσιογραφία τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί», είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Η ΣΑΡΑ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΘΑΣ ΒΟΥΡΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ !!!!! ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΩΡΗ ΜΑΙΜΟΥ ( ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΑΚΙ )ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΗ ΔΥΣΩΔΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΑΝΟΗΤΗ !!!!!

  2. Τώρα κλαίς γιατί κλαίς ????? Αυτή είναι η σκατοκοινωνια που φτιάξανε η πλαστική Δημοκρατία της μεταπολίτευσης σε συνεργασία με όλα τα καναλια+ εφημερίδες+ περιοδικά+ δημοσιογράφους+ λοιπές “δημοκρατικές δυνάμεις”………Αναλογιστειτε την σαπιλα που σερβιρατε στον Έλληνα – και φυσικά τον κάνατε μέρος αυτής – από το 1974 και μετά και θα κλαψετε στ’αληθεια…..

  3. Τραγικό αυτό που συνέβη αλλά για άλλα κι άλλα δεν έχω δει να δακρύζει το ματάκι της κυρά Μάρας….. Ουστ συστημικια!

  4. Αυτην την κοινωνια που φτιαξατε εσεις,τα τσοντοκαναλα και ο Κουλης σας,αυτος ο πολιτικα πανηλιθιος,σφουγγοκωλαριος που εαν ηταν κοντα της για την βλακεια που τον διακρινει θα μπορουσε να βγαλει και μια αναμνηστικη selfie !!!!!!

  5. Να πάρει μερικά γυφτάκια στις βίλες της που έφτιαξαν από τα κλεμένα

  6. Υποκριτές καί Φαρισαίοι,, άλλου καί αλλού κάνει πώς δεν βλέπει, καί αφού τόσο συγκινήθηκε να πάρει στο σπίτι της.

  7. Ντροπή για την κοινωνία είναι οι γύφτουλες οι γονείς της που την έστειλαν μέσα να τσεκάρει τι γίνεται για να μπουκάρουν να κλέψουν.

  8. Αυτό το ροζ με τις ρίγες μου θυμίζει κουρτίνα σε ταϋλανδεζικο οίκο ανοχής.

  9. Ευαισθησίες υποκρισίές, ‘ντροπή στην κοινωνία μας’… είπε η Ζαχαρέα όταν παρουσίαζε ειδήσεις στα μέσα μαζικής εξαπάτησης

  10. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΗΣ ΑΝ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΕΊ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΙ

  11. ΟΥΣΤ ΡΕ ΘΕΑΤΡΙΝΑ …
    σε επιασε ο ΠΟΝΟΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ …

Comments are closed.