Κατέβηκαν στο γκαράζ και είδαν τα αυτοκίνητα σε αυτή την κατάσταση-Οργή στην Καλαμαριά [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
autokinito_arxiki-1-1536x785-1

Συμμορία ”χτυπάει” την περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, σχεδόν καθημερινά, με τα περιστατικά να πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο τους τελευταίους τρεις μήνες.

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής, καθώς συμμορία που όπως λένε απαρτίζεται από Ρομά, τους έχει βάλει στο στόχαστρο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, όπως δηλώνουν οι ίδιοι, κατά τις βραδινές ώρες οι ομάδες αφαιρούν ζαντολάστιχα αυτοκινήτων, τα οποία στη συνέχεια στηρίζουν σε τσιμεντόλιθους!

Το πρωί βρίσκουν τα αυτοκίνητα τους στη κατάσταση που βλέπετε και στις εικόνες που ακολουθούν. Οι ζημιές ανέρχονται τουλάχιστον από 1.500€ και άνω σε κάθε περίπτωση. Δείτε το βίντεο του korinthostv.gr…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πολύ απλό όποιος τους δει … να προχωρήσει σε αυτοδικία και να το παίξει Κινέζος. Γιατί οι αρχές έχουν εργασία στον Κω… του κ. Βασιλακόπουλου και κάθε τέτοιου, και δεν φτάνουν. Εγώ αν έλαχε … θα βάφονταν κόκκινο το γκαράζ όταν επί χρόνια παλεύεις για ένα ΙΧ και με τις τιμές που έφτασαν να τα χαρίζουν! Και ποιος δεν έχει 17-22.000€ στην τσέπη του … κανένας … μόνο κανένας Καρχαρίας! Απατεώνας!

  2. Ο/Η έχουν πάρει ελευθέρας για ένα μήνα από την ΕΛ.ΑΣ. του κούλη λέει:

    ευπαθή παράσιτα

  3. Και λίγα τους κάνουν οι Ρομά ξέρουνε πόσο δειλοί και φοβιτσιάρη δες είναι Τι διαμαρτύρονται όταν ψηφίζουν δεν σκέφτονται την ψηφίζουν

    Πολυπολιτισμός διορισμοί στο Δημόσιο και καλοπέραση

    1. ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ …..ΑΠΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΧΤΣΕΣ

Comments are closed.