Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ο γαμπρός σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει! – Δείτε γιατί…

Κοινοποίηση:
18c850_gampros_nufi

Ο Cody και η Kelly Campbell ευτυχισμένοι γιορτάζουν την ημέρα του γάμου τους. Όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι τη στιγμή που ακούστηκε μια φωνή να φωνάζει «Βοήθεια! Καλέστε Ασθενοφόρο».

Ο γαμπρός και η νύφη μια λαμπερή τελετή με καλεσμένους συγγενείς και φίλους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα πανέμορφο κτήμα στην Καλιφόρνια.

Ο Cody είναι πυροσβέστης και αγαπά πολύ την δουλειά του μάλιστα κάποιος από τους καλεσμένους τον κολάκευσε λέγοντας του: «Αν ποτέ χρειαστώ βοήθεια, εύχομαι να είναι από σένα, Cody!». Μια φράση τιμητική και συνάμα ειρωνική αφού προμήνυε ένα αναπάντεχο συμβάν…

Όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι τη στιγμή που ακούστηκε μια φωνή να φωνάζει «Βοήθεια! Καλέστε Ασθενοφόρο».

Η μητέρα του γαμπρού πνίγηκε από ένα μεγάλο κομμάτι κρέας που στάθηκε στο λαιμό της και την έκανε να μη μπορεί να πάρει ανάσα. Μόλις ο Cody το αντιλήφθηκε, σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει προς το μέρος της αγαπημένης του μητέρας για τις πρώτες βοήθειες.

Ο γαμπρός κατάφερε να απελευθερώσει το κομμάτι από τον λαιμό της μητέρας του και να την σώσει! Η Kelly περήφανη για τον άνδρα της, ανακουφίστηκε μόλις είδε ότι όλα πήγαν καλά και η μητέρα του Cody μπορούσε και πάλι να πάρει ανάσα και να απολαύσει την τελετή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: