Κατάθεση ψυχής από τον Λάμπη Λιβιεράτο: “Με καταδιώκει ότι μπήκα στο ψυχιατρείο”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Λάμπης Λιβιεράτος

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Λάμπης Λιβιεράτος, το μεσημέρι της Κυριακής, στο Dot του ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ δήλωσε πως θέλει να υπάρχει μια συγκεκριμένη αναζήτηση στην Google για εκείνον προκειμένου να μπορεί να το ερμηνεύσει.

“Με καταδιώκει το γεγονός ότι μπήκα στο ψυχιατρείο”
“Με καταδιώκει το γεγονός ότι μπήκα στο ψυχιατρείο, αλλά επειδή έχω και παιδιά κι όταν γκουγκλάρει κανείς το όνομά μου βγάζει “Λιβιεράτος – ψυχιατρείο”, δεν θέλω να νομίζουν ότι ο πατέρας τους είναι τρελός”.

“Στο καρναβάλι στην Κύπρο κάποιος ντύθηκε τρελός κι έγραψε πάνω του “Λιβιεράτος””.

“Υπάρχει αυτό το τεράστιο λάθος της κοινωνίας ότι υπάρχει η σύνδεση του ψυχιατρείο με τους τρελούς γιατί αποτρέπει ανθρώπους με προβλήματα να ζητούν βοήθεια. Με τη σωστή βοήθεια ξεπερνάς το πρόβλημα και βγαίνεις πιο δυνατός” υπογράμμισε.

“Θέλω να υπάρχει το…Λιβιεράτος ψυχιατρείο στην Google”
Γράφτηκαν πολλά και ο αλγόριθμος της Google, ο καημένος, τι θα βγάλει… Δεν σκέφτεται… Εγώ, όμως, θέλω να υπάρχει αυτό εκεί γιατί μπορώ να το ερμηνεύσω, να το αποκωδικοποιήσω, να το δουν οι άνθρωποι που θέλω να το δουν και με ενδιαφέρουν”.

“Έχω μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη που πέρασα”
“Έχω μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη που πέρασα. Είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να φοβόμαστε. Στο ψυχιατρείο μπήκα για να προστατευτώ. Ένιωθα ότι αυτό που συμβαίνει έξω τόσο πολύ με πίεζε και δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω γιατί δεν είχα κάνει τη διεργασία που έπρεπε για να αντιληφθώ τι γίνεται στη ζωή μου”.

“Καταστάσεις συγκεκριμένες, άνθρωποι που μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο. Συνέβησαν πολλά μαζεμένα, έχασα τον αδερφό μου, είχα ένα θέμα με τη δουλειά μου και είπα δεν το αντέχω. Μπήκα εκεί, ηρέμησα, πήρα τα φάρμακα που χρειαζόμουν για να ηρεμήσω, έκανα συζητήσεις που έπρεπε. Ένιωθα ότι πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου κυρίως για αυτά τα παιδιά”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μια χαρά το χειρίστηκες καλέ μου φίλε . Ολοι οι άνθρωποι περνάνε κατάθλιψη στην ζωή τους και ας το κρύβουνε. Ζήσε ευτυχισμένος με την οικογένεια και τα παιδιά σου. Οσο για τον πανίβλακα στην Κύπρο αμφιβάλλω αν αυτός τα καταφέρει να γίνει ποτέ καλά . Τουλάχιστο στην ψυχή του θα είναι πάντα σάπιος.

  2. Εγω σε καταλαβαινω και μακάρι να άφησες πίσω σου το θεριό που λέγεται κατάθλιψη και να νιωθεις την χαρά ακόμη και στα πιο μικρά και απλά πραγματα

Comments are closed.