Καστρίτης: «Έτοιμοι για μία ακόμη πρόκληση απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Κοινοποίηση:
Γιάννης Καστρίτης

 

Η κόπωση είναι δεδομένη, αλλά ο Γιάννης Καστρίτης υπόσχεται πως ο Άρης θα εμφανιστεί όπως πρέπει στον προημιτελικό του Final 8 Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, την ερχόμενη Πέμπτη στο Ηράκλειο.

«Σίγουρα υπάρχει κόπωση μετά από τόσους μήνες και όσο πηγαίνουμε προς την πρώτη διακοπή για τα παράθυρα και τις Εθνικές Ομάδες. Η κούραση είναι πρώτα και κύρια στο μυαλό. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι όποτε βρισκόμαστε στο γήπεδο για προπόνηση είτε πολύ περισσότερο για αγώνες, οπότε εμείς στην ομάδα μας έτσι το αντιμετωπίζουμε και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε και τις υπόλοιπες μέρες. Είμαστε ενθουσιασμένοι, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε σε μια τόσο όμορφη διοργάνωση και θα αντιμετωπίσουμε μια ακόμη πρόκληση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τις επόμενες μέρες οφείλουμε και αυτό θα κάνουμε. Θα φρεσκαριστούμε, θα ξεκουραστούμε και σωματικά και πνευματικά και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης», τόνισε ο προπονητής του Άρη.

Ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Τολιόπουλος, είπε: «Αυτό που θα προσπαθήσω να πω στους συμπαίκτες μου είναι πως είμαστε σε μια πολύ ωραία διοργάνωση. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται στην Ελλάδα, να το απολαύσουν, να είναι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι γιατί έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θα κοιτάξουμε να δούμε τι σωστά και τι λάθη κάναμε χθες, να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Να το απολαύσουν όλοι, να γίνει μια γιορτή για το μπάσκετ. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: