Κασιδιάρης: Σχέδιο γενικής υποχρεωτικότητας καταστρώνει ο Μητσοτάκης (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
kasidiaris

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε συνομιλία με τον δικηγόρο του, σχολιάζει την επικαιρότητα. Κυρίως τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που επέβαλλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακούστε τα όσα είπε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Η επιλογή μου να μην εμβολιαστώ προστατεύεται από το Σύνταγμα των Ελλήνων (Αρ. 2 παρ. 1, Αρ. 5 παρ. 1) και από την ΕΣΔΑ (Αρ. 8 παρ. 1). Καμία επιβολή υποχρεωτικότητας και κανένα κατασταλτικό μέτρο, όπως τα πρόστιμα και οι αποκλεισμοί, δεν μπορούν να επηρεάσουν την ελεύθερη βούλησή μου.

    ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
    ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021

    1. Όσο ο Δένδιας δεν είναι μασόνος, όπως λέει, άλλο τόσο ο Κασιδιάρης δεν είναι μπολιασμένος. Η σημερινή του πολύ καθυστερημένη δήλωση, όταν έχει γραφτεί από τις 3 Δεκεμβρίου ότι έκανε το μπόλι, δείχνει ότι είναι ένας αδίσταχτος πολιτικάντης, που θέλει να παραπλανήσει αφελείς κι ότι είναι πιόνι αλλονών, που τον έχουν βάλει για τα καλά στο χέρι

  2. Όταν βγει μετά από 4 χρόνια θα είναι ένας μπολιασμένος σαπιοκοιλιάς. Εσύ κι οι άλλοι που τώρα είναι μαζί του θα τον κράζουν περισσότερο κι από εμένα

    1. Εσύ για να έχεις τόσο μένος με τον Ηλία θα πρέπει να είσαι καμία λούγκρα με ανεκπλήρωτο απωθημένο….

  3. Δυστυχώς δεν αναφέρει τίποτα για το αν έκανε τι εμβόλιο πράγμα που σημαίνει ότι όντως το έκανε όπως λένε. Άλλωστε ήδη έχει επιβεβαιώσει τις φημες περί σώγαμπρου και χορηγού – συντρόφου. Μάλιστα τελευταια λέγεται ότι έχτισε βίλα στη Μάνη έξω από το Οίτυλο και η δικιά του κυκλοφορεί με προστασία. Κάποτε ο ίδιος έλεγε ότι αυτα δε τα γουστάρει. Αλλά είναι γλυκό το άτιμο το χρήμα. Σε αλλάζει. Δε θα μου έκανε λοιπον καμία εντύπωση αν έκανε το εμβόλιο για να βγει νωρίτερα. Πλέον έχει καταντήσει το καλό και υπάκουο παιδι του συστήματος που πουλάει και λίγο αντισυστημισμο για τα μάτια του κόσμου. Ούτε καν λέει κάτι διαφιρετικο. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Βαρετός και γραφικός κατάντησε.

  4. Λιακο βαλε τα δυνατα σου βαλε Δικηγορους ,κανε οτι νομιζεις σωστο και βγες απο την φυλακη κου σε εβαλε χωρις λογω ενας πολιτικος χαλβας,ενα πολιτικο Τιποτα,που τον λογω για την φυλακηση σου ειναι απορια χιλιαδων φιλων του κομματος !!!!!!!

  5. Τι κράζετε ρε αν έκανε το μπόλι η όχι επίσης είσαστε χεστες σας ενοχλούν όσοι το κάνουν;Κασιδιάρης είτε σας αρέσει ειτε όχι κατακάθια της κοινωνίας

  6. Πέραν του ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΕΪΚΟΥ αληταριού EKBIAΣTΩN ΦΟΝΙΑΔΩΝ, εσύ ρε σάπιε φυλακισμένε εγκληματία KAΣIΔIAPH, με ποιό δικαίωμα ομιλείς;;; ΤΙ EKΠPOΣΩΠEIΣ;;; ANTE XAΣOY AΠO MΠPOΣTA MAΣ YΠOKPITH ΨEYTOΠATPIΩTH KAI TPABA PIΞE ΚΑMIA XAIPETOYPA ΣTO ΦYPEP ΣOY!

    1. @petros ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ χιλιαδες Ελληνες παρτο χαμπαρι !!!!!

  7. Ο Κασιδιάρης έχει λόγο και καλά κάνει και ακούγεται. Ο εκλεισμός του τόσα χρόνια (και με την προήγουμενη καταδίκη) είναι ντροπή για την δημοκρατία μας. Η καταδίκη του είναι τελείως αστήριχτη : Για να σου δώσω να καταλάβεις ένα παράδειγμα με αυτή την λογική και την δεκαετία του 80, όταν σκοτώθηκε στην Πάτρα ο καθηγητής Τεμπονέρας, έπρεπε να πάει ολόκληρη η ΟΝΝΕΔ της εποχής μέσα για εγκληματική οργάνωση. Δεν είμαι χρυσαυγίτης, αλλά θέλω να ακούγεται ο λόγος του Κασιδιάρης, γιατί είναι τουλάχιστον ευφυής και αλύγιστος στα δεινά που του έχουν επιβάλλει οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

  8. Εσύ κοίτα εκεί να καταστρώσεις σχέδιο πως θα περάσεις στη φυλακή κι άσε το Μητσοτάκη…

    1. Λαγουδακι λαγουδακι ..παλουκακι που θα φας ….αντε τωρα να παρεις μια μαντολα για την λαλακια που πεταξες ..

    2. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο. πατέρες της εκκλησίας δεν όλοι τρελοί για να βλέπουν εδώ και εκατοντάδες χρόνια το ίδιο σενάριο.
      Ο αρχηγός σου σύντομα θα έχει το τέλος του Τσαουσέσκου και όλοι εσείς οι σφουγκοκωλάριοι εφιάλτες θα τους ακολουθήσετε χορεύοντας 9/8 στης Καισαριανής τον τοίχο.
      ΣΥΝΤΟΜΑ

  9. Αν από το 2022 όπως φημολογείται ότι θα καταργηθεί η δυνατότητα διενέργειας rapid test από τους ανεμβολιαστους κι έτσι ανοίγει άμεσα ο ασκός του Αιόλου για επιβολή υποχρεωτικοτητας σε όλους τους εργασιακούς κλάδους. Το ηλικιακό όριο των 60 ή 50 πιάνει κυρίως τους συνταξιούχους. Το χαράτσι των 100 €(προς το παρόν) είναι προτιμότερο από την απώλεια εργασιας των 400 και άνω ευρώ.
    Έτσι εμμέσως θεσπίζεται υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλο το κοινωνικό φάσμα πλην των παιδιών που μελλεται κι αυτός στο άμεσο μέλλον .

  10. 4682 άρθρο 1 .Υποχρεωτικός εγκλεισμός σε ειδικες δομές για πιθανους φορείς ιούς και λοιμώξεων.
    Δεν είναι από ταινία του Χόλιγουντ

    1. Ηδη το εχουν ξεκινησει σε Αυστραλια και Καναδα

  11. Έκανε το μπόλι στη φυλακή και τώρα τον έπιασε ο πόνος για εμάς; Προβάλλει το μακελειό αυτόν τον τύπο; Δεν καταλαβαίνω τον Χίο

    1. Ποιος σε πληροφόρησε ότι έκανε το μπόλι; Αυτός είναι στη φυλακη παράνομα για τις ιδέες του. Κυτα εσύ & οι όμοιοι σου ΝΔ, να βολεψετε σε κάμμια ανώτερη η & ανώτατη θέση κάποιον κιναιδο, παιδεραστη, που να πουλαη & να χρησιμοποιήσω ναρκωτικα. Όταν η Δημοκρατία δεν συμβαδιζη με την Δικαιοσύνη τότε έχουμε Τυραννια. ΠΛΑΤΩΝ. Όπως σήμερα επί Κουλή!

      1. Δεν έχει σημασία ποιός με πληροφόρησε, αλλά αν έκανε το μπόλι. Κι όντως έκατσε σαν καλή κοτούλα και το έκανε. Αν έχει τα κότσια ας βγει ένα κομματόσκυλό του να με διαψεύσει. Εσύ μετά απ’ αυτό θα συνεχίσεις να υποστηρίζεις αυτόν τον ξεφτίλα;

    2. Τόσο σας πονάει…. κάθε μέρα προπαγάνδα για τον μοναδικό άνθρωπο που έχει δυνατότητα να διαλύσει το διεφθαρμένο σύστημα τους.
      Ξεφτίλες

    3. @μπολσο τρεξτε να κρυφτείτε όταν βγει εσύ κ οι άχρηστοι ομοϊδεάτες σου

Comments are closed.