«Καρφώνει» την κυβέρνηση ο διάσημος σεφ Λαζάρου! “Βράζει” ο χώρος της εστίασης! «Μετά θάνατον μέτρα δεν μου λέει κάτι εμένα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1111

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι στον κλάδο της εστίασης, με τις κυβερνητικές παροχές να μην επαρκούν για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, εστίασε ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου.

«Καρφώνει» την κυβέρνηση: «Μιλάτε για μέτρα αλλά δεν μας λέτε πως θα προστατευθεί ο κλάδος»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης, ο κ. Λαζάρου τόνισε πως το άνοιγμα της εστίασης στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι μεγάλο ρίσκο, χωρίς εμβόλια και με βάση όσα λένε οι λοιμωξιολόγοι, όμως: «τι λέμε σε συνεργάτες και υπαλλήλους και τι λένε και οι συνάδελφοί μου; Δουλεύω 16 ώρες ακόμα και τώρα που είμαι κλειστός για να κρατάω συνταγογραφήσεις και να δώσω στον κόσμο κάτι άλλο αφού μαγειρεύει στα σπίτια του. Το θέμα είναι ο εργαζόμενος τι κάνει. Έχει πέσει στα 534 ευρώ» πρόσθεσε.

Έπειτα, ο Λευτέρης Λαζάρου αφού περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση στον κλάδο του, υπογράμμισε πως οι εργαζόμενοι στην εστίαση δεν μπορούν να ζήσουν με 534 ευρώ.

«Μετά θάνατον μέτρα δεν μου λέει κάτι εμένα, για να κάνουμε ένα προγραμματισμό» κατέληξε ο πολύπειρος σεφ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΤΟ ΔΕΙΞΑΝ ΣΤΑ ΣΗΣΤΙΜΟΚΑΝΑΛΑ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΗ Η ΕΣΤΟΙΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑς ΔΩ ΕΣΑς ΕΔΩ ??? ΥΠΑΚΟΥΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΤΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑς ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ >??????

  2. Έχει λεφτά αυτός…..απλά τα λέει για να τα πει…..

  3. Ο καθενας δεν δινει φραγκο για το τι κανει ο διπλα! Ο καθενας το τομαρι του και την βολεψη του…γι’αυτο δεν παμε μπροστα σαν κοινωνια! Οταν εσυ δεν εχεις δουλεια, μετα παει αλυσιδα…θα μας παρει ολους η μπαλα! Μην λες λοιπον οτι χεστηκες, σε αφορα αν κλεισει η εστιαση…εκτος αν θες να μπεις στο αθανατο δημοσιο!

  4. Τι μου λές ρε μάστορα, έκλεισα το εργαστήριο μου, ηλεκτρονικός είμαι με μεταπτυχιακό που να πάρει η ευχή να έμενα εκεί, και είμαι 2 μήνες άνεργος…….. τώρα θα ζήσω με 440 ευρώ ο μισθός της γυναίκας.
    Εγώ σκέφτηκα να πάμε να φύγουμε χωρίς να το σκεφτόμαστε πολύ τώρα που θα έρθει το μνημόνιο 10 , ή το 9. θα έρθει η ανάπτυξη , θα στραγγίξουν και τον ποιο μικρό.

  5. Να μαζέψουμε κανένα φράγκο ρε παιδιά για τον Λαζάρου !! Πεινάει ο καημένος !!!
    Να μας πει πρώτα πόσο χρεώνει τα πιάτα του, πόσες αποδείξεις εκδίδει, πόσα μύρια έχει στη μπάνκα και μετά να βγαίνει να το παίζει επαίτης !!!!

  6. Χεστηκα για την εστίαση σου!Εγώ και η γυναίκα μου με τρία ανήλικα είμαστε άνεργοι από το 18 χωρίς σάλιο,και βγενεις και μιλας.

  7. μεγαλο σχεδιο κυριε
    λαζαρου σχεδιασμενο στις γνωστες λεσχες για το καλο μας παντα

  8. ο ενας απο τους δυο χοντρομαλακες τον κοιταει λες και βλεπει εξωγηινο…….που να καταλαβει το μυαλο του το αργο τι συμβαινει στον κοσμο

  9. ο ελληνας δε δεχετε μυγα στο σπαθι του και τοσο καιρο χρονο τωρα κλεινει ολο αυτο κι δε κανει τιποτα να διοξει την αδικια !! μα τι λεω ??? τρεμουν την ψευτοαρρωστια τα μπεεεεεεεεεεε τωρα θα ριξουν πραγματικο θανατικο αυτοι !!

Comments are closed.