Καρφιά της Καίτης Γαρμπή στη μάνα των ανήλικων νταήδων και τις δικαιολογίες για proficiency

Κοινοποίηση:
1111

Ο άγριος ξυλοδαρμός του σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια, συγκλόνισε και πάγωσε την κοινή γνώμη. Ωστόσο, αυτό που εκτόξευσε τις αντιδράσεις και τον θυμό της κοινωνίας, ήταν η πλήρης υπεράσπιση των ανήλικων νταήδων από τους γονείς τους, οι οποίοι κατηγόρησαν τον σταθμάρχη για «τραμπουκισμό» και χαρακτήρισαν τα παιδιά τους «διαμάντια».


Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της μητέρας η οποία ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά της είναι άριστα, ασχολούνται με τον αθλητισμό και έχουν πάρει… Proficiency στην αγγλική γλώσσα.

Στο Τwitter, τα σχόλια έπεσαν βροχή, μεταξύ των οποίων και το tweet της Καίτης Γαρμπή, η οποία πέταξε τα καρφιά της για το σχόλιο της μητέρας των ανηλίκων που έστειλαν στο νοσοκομείο τον σταθμάρχη: «Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε αλλά το προφισενσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!» είπε όλο νόημα η αγαπημένη τραγουδίστρια.

 

 

 

facebook sharing button

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Η εγκληματική συμπεριφορά τους, και ιδιαίτερα για την ηλικία τους, δικαιολογείται απόλυτα αν την βάλεις δίπλα στις δηλώσεις της μάνας η οποία ότι δηλώνει το δηλώνει με απίστευτη αναίδεια και θρασύτητα, σαν να μην συνέβη τίποτα. Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει…….. Θρασύδειλα μόμολα που αν είχαν μπροστά τους κανένα μπρατσωμένο θα ήταν ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ……. ή θα τους είχε κάνει τουλούμι στο ξύλο “σε άμυνα”….

  2. το πως μιλανε και κανουν παρατηρησεις μερικοι σημερινοι 50αρηδες πρωην αλητες και ντισκιβιοι των 80ς το εχουμε βιωσει πολλακις.ειναι σιγουρο οτι ο συγκεκριμενος πρεπει να προσβαλλε τα παιδια πριν γινει το συμβαν του ξυλοδαρμου.

  3. Δεν μας φτάνει ο εισαγγελάτος, έγιναν και οι μπουζουχτσούδες δικαστές,αλλά μιας και μιλάμε για ηθική για πες μας κάτι κυρία Καίτη όσοι κάνουν “κόκα” μπορούν να μιλούν για ηθική ή όχι;

  4. Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί δεν τους βάλανε στις φυλακές ανηλίκων? Έχουμε στην Ελλάδα φυλακές ανηλίκων και αν έχουμε ποιούς βάζουν στις φυλακές ανηλίκων? Γιατί από ότι κατάλαβα θα πρέπει οι φυλακές ανηλίκων να είναι άδειες. Αφού δεν βάλανε μέσα αυτά τα δύο κωλόπαιδα που κόντεψαν να σκοτώσουν άνθρωπο τότε τι πρέπει να έχει κάνει ένας ανήλικος για να τον χώσουνε μέσα? Όσο για την δικαιολογία ότι δεν τους χώσανε μέσα γιατί έχουν λευκό ποινικό μητρώο και ο Αλ Καπόνε στα 15 και στα 17 λευκό ποινικό μητρώο είχε, μετά το λέρωσε. Μα είναι δικαιολογία αυτή?

  5. Συμπερασμα:και ενας απλος έπιβατης να ηταν τα ιδια θα του εκαναν.τα βίντεο δειχνουν πολυ καλα τις κινησεις των “παιδιων” που χαρακτηριζουν τον ψυχικο τους κοσμο.

  6. Δεν μου λες μαρη τραγουδίστρια …. αν η μάνα των παιδιών μιλούσε σπαστά ελληνικά με αραπικη προφορά το ίδιο θα έλεγες;;;;;;;;;;;;; Όχι δα! Θα έκανες τουμπεκί .
    Βρήκαν ευκαιρία τώρα και οι ξεχασμένες τραγουδίστριες των ’90 να εμφανιστούν πατώντας πάνω στην υπερηφάνεια δυο Ελληνόπουλων που δεν έσκυψαν το κεφάλι στις προσταγές , προσβολές , και προπηλακισμό εκ μέρους ενός μαντρόσκυλου της ΝΤΠ…

  7. τι ψαχνεις να βρεις ρε Καιτουλα με τραμπουκους και με ζωα?
    ξερεις ποσοι με πτυχια ειναι αξεστοι, ακοινωνητοι?
    αμα στα 15 και 17 τους κανουν οσα εκαναν, στα 30 τι θα κανουν?
    και οι γονεις τους να στηριζουν αυτες τις συμπεριφορες!
    θρασυτατη κοινωνια, θρασυτατοι γονεις!

  8. Κυριε δικαστα, τον σκότωσα αλλα έχω το Proficiency.
    Δικαστής: Αθώος παιδί μου !!!

  9. ο σεβασμός είναι δούναι λαβείν, για να τους σέβεσαι πρέπει πρώτα να σε σέβονται!!!

  10. Δεν είναι μεταπτυχιακό και αμφιβάλω αν το έχουν . Κακομαθημένα τσογλάνια ασύδοτα !

  11. Δεν είμαστε ζούγκλα αγαπητέ. Αν ο καθένας που έβριζε ή τραμπούκιζε κάποιον φερόταν με αυτόν τον τρόπο τότε καήκαμε σαν κοινωνία. Σταματήστε πια αυτόν τον κύκλο του μίσους και της βίας.

  12. Μερίδιο ευθύνης φέρεις κι εσύ κυρά μου, καθώς αποτελουσες “είδωλο” της νεολαίας για πολλά χρόνια κι εσύ και η όμοιοι σου. Αλλάξατε τα ήθη και τις παραδόσεις αιώνων και τώρα έχεις το θράσος και μιλας; Όταν εκπονευσατε και εκπουστευσατε τη νεολαία ήταν καλά; Ουστ από δω αποβρασματα.

  13. Αχαρακτήριστη μητέρα….Με δύο παιδιά σεσημασμένα και υπόδικα, ούτε που θα έπρεπε μα μιλά στις κάμερες…..
    δεν αντέχω να ακούω πως το παιδί που σάπισε στο ξύλο τον σταθμάρχη είναι “διαμάντι” και “έχει πάρει Proficiency”.
    ΔΗΛΑΔΗ όποιο παιδί έχει πάρει RPOFICIENCY έχει δικαίωμα να βαράει και να δέρνει , έχει βουλευτική ασυλία !!!!! Μόνο με proficiency μπορείς να δείρεις!
    Αυτή είναι η ανατροφή που έλαβαν από το σπίτι τους

  14. Εγώ στο βίντεο βλέπω να τους ακολουθεί ο υπάλληλος ενώ τα παιδιά δείχνουν να τον αγνοούν,ποιος ξέρει τι τους έλεγε και τους έβγαλε εκτος εαυτου,παρ όλα αυτά θα προτιμούσα αντί να επιτεθούν να τον αγνοήσουν τελείως,πάντως κάποιοι τύποι το παίζουν εξουσία και μιλάνε πολύ άσχημα,

  15. Έχετε ακούσει,πως μιλάνε οι σταθμαρχες στην νεολαία;;;;
    Έχουν βάλει τον κάθε ηλίθιο,να μας το παίζει ισχυρός.
    Είναι όλο υφακι και ειρωνεία.
    Χειρότεροι και από βουκολικους αστυνομικούς.

  16. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΕΣ ΕΦΑΓΕ .ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΑΚΟΜΗ. ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΝΤΑΗΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΣΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ . ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ.

  17. Ο/Η οπότε αν κυκλοφορεί μλκς σαπιστε τον στο ξύλο τι άλλη μλκ θα πείτε λέει:

    ίου κακομοίρες

  18. Τι λες ρε λαλακα ? λυπαμαι τα παιδια σου που θα τα κανεις σαν τα μουτρα σου

  19. κατσε γαρμπη να τραμπουκιζουν το παιδι σου και να τους λεει και ευχαριστω τοτε!! τα παιδια αυτα φανηκαν και ικανα εξυπνα και με κοινωνικη ευφυια. το δικο σου παιδι δεν σταθηκε ικανο να παρει το proficiency αγαπητη μου γιατι δεν ηταν τοσο ικανο οσο αυτα. Για ποιο σεβασμο στον συνανθρωπο εννοειται? Σεβασμο επρεπε να ειχε ο σταθμαρχης ως μεγαλυτερος που δινει το καλο παραδειγμα και οχι να τραμπουκιζει κατα πρωτον και κατα δευτερον τα παιδια.Ασε μας ρε γαρμπη με τα σαχλοτραγουδακια σου!

    1. Γ@μώ τα παιδιά σας που δεν σηκώνουν μια κουβέντα και ξυλοκοπούν ανελέητα κάποιον στην ηλικία του πατέρα τους. ΖΩΑ!

      1. κανε εσυ τα δικα σου παιδια να στηνονται στα τεσσερα οταν βριζουν το σπιτι τους και τους τραμπουκιζουν.προφανως το γουσταρετε οικογενειακως! για τον συγκεκριμενο σταθμαρχη υπαρχουν πολλες καταγγελιες περι τραμπουκισμου ακομη και υπερηλικων! ειναι γνωστος στον συγκεκριμενο σταθμο ομονοιας για την συμπεριφορα του! ποιος ξερει τι βυσμα εχει για να μιλαει ετσι!! Στεφανε κανε μια ερευνα και θα μεινεις εκπληκτος για τον συγκεκριμενο σταθμαρχη! κανονικα αυτος ο συγκεκριμενος σταθμαρχης θα επρεπε να απολυθει επι τοπου,Αντ΄ αυτου απο θυτης εγινε θυμα! Φοβερα πραγματα συμβαινουν στην ελληνικη πραγματικοτητα!!!

  20. Η Γάρμπή έχει βγάλει το πανεπιστήμιο της ζωής. Ποιά πτυχία και κουραφέξαλα.

  21. Proficiency; Σιγά! Είμαι σίγουρος πως αν τους κάνουν ένα τεστάκι θα πιάσουν πάτο οι trapper-αδες ψευτόμαγκες!

  22. Συμφωνώ απόλυτα … Η μόρφωση αποτυπώνεται στην κοινωνική συμπεριφορά και όχι στα πτυχία και τα μεταπτυχιακά …

Comments are closed.