“Καρφιά” από τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι: “Λυπήθηκα που δεν πήρα τη Χρυσή Μπάλα, θα ήθελα τα λόγια του Μέσι να ήταν ειλικρινή”

Κοινοποίηση:
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκιι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ανέφερε σε συνέντευξή του ότι λυπήθηκε που δεν κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα, ενώ έριξε το… καρφί του για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε πει στη δήλωσή του ότι θα έπρεπε το 2020 να την έχει πάρει ο Πολωνός φορ.

Η Χρυσή Μπάλα πήγε για 7η φορά στα χέρια του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος κέρδισε το πολυπόθητο βραβείο που απονέμει το France Football. Αρκετοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν, θεωρώντας πως θα έπρεπε να έχει πάει στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος είναι ο αδικημένος του 2020, όπου έκανε συγκλονιστική σεζόν, αλλά λόγω covid δεν υπήρξε βράβευση..
Σε μια συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή Pole Moc Futbolu του Kanale Sportowym, ο 33χρονος Πολωνός φορ της Μπάγερν Μονάχου έσπασε τη σιωπή και εξέφρασε τη λύπη και τη δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα.

“Ένιωσα λυπημένος, δεν έχω τίποτα να κρύψω”, είπε ο Λεβαντόφσκι. “Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, γιατί ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Νιώθω ανικανοποίητος. Το να είμαι τόσο κοντά, να ανταγωνίζομαι τον Λιονέλ Μέσι. Φυσικά σέβομαι τον τρόπο που παίζει και όλα όσα έχει πετύχει. Το γεγονός ότι εγώ μπορώ να ανταγωνιστώ μαζί του, μου δείχνει το επίπεδο στο οποίο μπόρεσα να παίξω. Αλλά ένιωσα λυπημένος και ήταν καλό που δεν είχαμε παιχνίδι μεσοβδόμαδα μετά το γκαλά”, συνέχισε.
Πολλοί συμφώνησαν ότι ο Λεβαντόβσκι θα ήταν ο νικητής αν η τελετή γινόταν πέρυσι. Ακόμη και ο Λιονέλ Μέσι τον επαίνεσε και είπε ότι έπρεπε να το είχε κερδίσει το 2020. “Ήσουν ο νικητής πέρυσι και το France Football θα έπρεπε να σου δώσει το βραβείο. Το αξίζεις, πρέπει να το έχεις στο σπίτι σου”, είπε ο Μέσι μετά την παραλαβή του έβδομου τρόπαιο.

Ωστόσο, ο Πολωνός επιθετικός δεν εντυπωσιάστηκε από τα όσα είπε ο σούπερ σταρ της Παρί. “Θα ήθελα η δήλωσή του να είναι ειλικρινής, όχι κενά λόγια”, σχολίασε. Ο Λεβαντόβσκι είναι ξεκάθαρα απογοητευμένος και μάλιστα δεν είναι ενθουσιασμένος πλέον με την προοπτική να κερδίσει το έπαθλο στο μέλλον.

sport24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: