Καρολάιν Κράουτς: Οι γονείς του Μπάμπη κάλεσαν την αστυνομία για την Λυδία

Κοινοποίηση:
BABIS-ANAGNOSTOPOULOS

Στα «μαχαίρια» βρίσκονται οι οικογένειες της Καρολάιν Κράουτς και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με αφορμή τη μικρή Λυδία, καθώς οι γονείς του συζυγοκτόνου κάλεσαν την αστυνομία και κατήγγειλαν παράβαση του όρου επικοινωνίας με το κοριτσάκι.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η μητέρα της Καρολάιν επέστρεψε στην Αλόννησο για λίγες ημέρες, ενώ η Λυδία έμεινε στις Φιλιππίνες, στην αδερφή της Καρολάιν.

Φίλος της οικογένειας επιβεβαιώνει την άφιξη της Σουζάνας Κράουτς στο νησί, λέγοντας ότι «το μόνο που την πικραίνει είναι που οι γονείς του Μπάμπη την τρέχουν στα δικαστήρια για να πάρουν το παιδί πίσω».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Το τρίτο το μακρύτερο θα πάρετε σιχαμερά τρωκτικά… αντε να ψοφίσετε οικογενειακώς βρωμιάρηδες

  2. Διάβασα όλο το άρθρο. Καλά έκανε η Φιλιππινέζα. Οι άλλοι που μεγάλωσαν τέτοιο δολοφόνο δεν δικαιούνται ναχουν λόγο. Άσε που λένε ότι ήξεραν τα πάντα για τις βρωμοδουλειες του μλκ κανακάρη τους. Ρε άντε από κει πουχουν και θράσος

  3. Κατά τα σκατά και το φτυάρι (μπάμπης). Είχε που να μοιάσει ο μπάσταρδος δολοφόνος

  4. Και ο γονεις μεσα για κανα 2 χρονια για να συνετιστουν με τον εγκληματια που εχουν .Απορω πως δε βρισκεται καποιος φυλακισμενος να το φαει το τσογλανι με τον τροπο της φυλακης παντα. Αυτοκτονια !!!.

  5. ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΕΡΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ

Comments are closed.