Καρδίτσα: Αστυνομικός πέταξε κάτω 15χρονη και της έβαλε χειροπέδες γιατί… καθόταν σε πλατεία [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
maxresdefault_2

Μεγάλη ένταση υπήρξε το βράδυ του Σαββάτου, με μία 15χρονη μαθήτρια να κάθεται σε μία πλατεία στην Καρδίτσα και έναν αστυνομικό να την πετάει κάτω και να της περνάει χειροπέδες. Το σκηνικό έκανε έξαλλους και τους περαστικούς που φώναζαν «ντροπή».

Εκεί βρίσκεται ακόμη ένας αστυνομικός, ενώ, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, στο σημείο υπάρχει και μια δεύτερη 15χρονη μαθήτρια. Το περιστατικό φαίνεται πως έλαβε χώρα πριν τις 21:00. Πριν, δηλαδή, τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας.

Οι περαστικοί, βλέποντας το γεγονός, τρέχουν στο σημείο και προσπαθούν να εμποδίσουν την προσαγωγή της μιας μαθήτριας, ενώ άλλοι βγαίνουν στα μπαλκόνια των γύρω πολυκατοικιών, φωνάζοντας στους αστυνομικούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Από ότι ακούγεται το πορνακι προκάλεσε τον αστυνομικό και δεν υπάκουσε στον έλεγχο…κατά δεύτερον και σημαντικότερο είναι 22χρονη τζιμανια..ΟΧΙ 15ΧΡΟΝΗ!!!

  2. Ποιος ξέρει τι θα έκανε το αλητάκι! Να δείχνετε ρε όλες τις αλήθειες…και να βγαίνουν όλα τα σχόλια ΟΧΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ!!

    1. Από ότι ακούγεται το πορνακι προκάλεσε τον αστυνομικό και δεν υπάκουσε στον έλεγχο…κατά δεύτερον και σημαντικότερο είναι 22χρονη τζιμανια..ΟΧΙ 15ΧΡΟΝΗ!!!

  3. Μεγάλο κατορθωμα !!! Να τον προτείνει ο διοικητής του για προαγωγή.

    1. Ποιος ξέρει τι θα έκανε το αλητάκι! Να δείχνετε ρε όλες τις αλήθειες…και να βγαίνουν όλα τα σχόλια ΟΧΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ!!

      1. ποιο αλητακι ΤΙ ΛΕΣ??Η ΜΑΓΚΙΑ τους ειναι αυτη?ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ εγκληματιες που ΑΛΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΞΩ ..ΑΙΝΤΕ, ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΑΣ σπρωχνουν αυτο ειναι το σχεδιο τους..ΕΔΩ πηγανε και
        κυνηγουσαν ΑΓΙΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ σαν κοινους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ,πηγανε στον ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛ στο ΑΓΙΟ
        ΟΡΟΣ 85 χρονων με ΚΑΡΚΙΝΟ και τον ελεχξαν ΤΑΧΑΜ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ..ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ γιατι δεν τους ΑΓΓΙΖΟΥΝ??

  4. Πρέπει να γνωρίζει κανείς όλες τις συνθήκες οτυ περιστατικού και ο χρόνος έναρξης του βίντεο δεν βοηθά στην εξαγωγή ασφαλούς συμπεράσματος. Παρ’όλα αυτά, βλέπυμε άριστα εκπαιδευμένο ένστολο, να ακινητοποιείν με γενναιότητα θηλυκό άτομο, 15 ετών κατά τα λεγόμενα,. Όχι ότι εγκρίνεται η τυχόν αναιδής συμπεριφορά εκ μέρους εφήβων, αλλά το μέτρο αυτό κρίνεται επιβεβλημένο και είναι αναγκαίο για την ασφάλεια όλω, μόνον όταν συντρέχουν προϋποθέσεις, πχ το ελεγχόμενο άτομο είναι σεσημασμένα επικίνδυνο, οπλισμένο, υπό την επήρρεια ουσιών, αλκοόλ κτλ. ο ερώτημα είναι αν αυτή η μικρή, εμπίπτει σε κάποια κατηγορία: Όπως και να έχει, η εμπειρία αυτή θα της μείνει αξέχαστη.

  5. Βλακες δικοι σας ειναι και αυτοι οι πιο πολλοι απ αυτους χ.α. ψηφιζαν,,τα ιδια σκατα εισαστε και εσεις μαζι με τους μπατσους!

  6. Ανθελληνες και κομπλεξικοι οι Ελληνες αστυνομικοι…
    Καμια αγαπη για αυτους…
    Να ψοφησουν της πεινας. Ουτε η ιδια η μανα τους δεν θα τους λυπηθει με αυτα που εκαναν και κανουν. Απλα σιχαμεροι.

  7. Δυστυχώς έχει ξεφύγει η κατάσταση.
    Ζούμε τις χειρότερες μέρες από υπάρξεως Ελληνικού κράτους. Αυτές οι καταστάσεις δεν υπήρχαν ούτε επί τουρκοκρατίας ούτε επί ναζί στη χώρα μας. Βλέπεις και εκείνον ο θεός να τον κάνει Υπουργό Δημόσιας Τάξης να βγαίνει με μάσκα στο πρόσωπο να κάνει ανακοινώσεις και ανατριχιάζεις.
    Είμαστε ελεύθεροι πολιορκημένοι στα σπίτια μας. Το επομενο βήμα να στέλνει αστυνομία στα σπίτια να συλλαμβάνει και όσους σχολιάζουμε αρνητικά στο ίντερνετ. Ειλικρινά φοβάμαι.

  8. τσαι με λεμονι στο μπαλκονι
    μπα..γουρ… δολοφονοι.

Comments are closed.