Καραχεσμ@νοι όλοι οι “αρλεκίνοι” των ΜΜΕ με τον “σεισμό” που έρχεται! Οργιάζει το TWITTER για τη μεγάλη μέρα που ξημερώνει αύριο

Κοινοποίηση:
_126837585_three

Πρώτο τρεντ στο twitter οι εκλογές στην Ιταλία που, όπως όλα δείχνουν, θα σηματοδοτήσει την ανάληψη της εξουσίας από τους Ιταλούς πατριώτες.

Διαβάστε τι συμβαίνει τώρα:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Έρχεται τσαπου μουνοδουλοι των Αθηνών !!! Θα τρίβετε τα γουρλοματα σας με τον συνασπισμό Κασιδιάρης – Χίος – Έλληνες !!! Η Ελλάδα αλλάζει κι οι εγκληματιες θα πάτε όλοι φυλακή !!! Μιζοκουλη Μιζοτακη μη κάνεις εκλογές… κοπάνα τη κατευθείαν… βράδυ 🌃🌃🌃…μες στη νύχτα…σα το κλέφτη!!! που είσαι κιόλας!!!

  2. Έρχεται τσαπου μουνοδουλοι των Αθηνών !!! Θα τρίβετε τα γουρλοματα σας με τον συνασπισμό Κασιδιάρης – Χίος – Έλληνες !!! Η Ελλάδα αλλάζει κι οι εγκληματιες θα πάτε όλοι φυλακή !!! Μιζοκουλη Μιζοτακη μη κάνεις εκλογές… κοπάνα τη κατευθείαν… βράδυ 🌃🌃🌃…μες στη νύχτα…σα το κλέφτη!!! που είσαι κιόλας!!!

  3. Έρχεται τσαπου μουνοδουλοι των Αθηνών !!! Θα τρίβετε τα γουρλοματα σας με τον συνασπισμό Κασιδιάρης – Χίος – Έλληνες !!! Η Ελλάδα αλλάζει κι οι εγκληματιες θα πάτε όλοι φυλακή !!! Μιζοκουλη Μιζοτακη μη κάνεις εκλογές… κοπάνα τη κατευθείαν… βράδυ 🌃🌃🌃…μες στη νύχτα…σα το κλέφτη!!! που είσαι κιόλας!!!

  4. Έρχεται τσαπου μουνοδουλοι των Αθηνών !!! Θα τρίβετε τα γουρλοματα σας με τον συνασπισμό Κασιδιάρης – Χίος – Έλληνες !!! Η Ελλάδα αλλάζει κι οι εγκληματιες θα πάτε όλοι φυλακή !!! Μιζοκουλη Μιζοτακη μη κάνεις εκλογές… κοπάνα τη κατευθείαν… βράδυ 🌃🌃🌃…μες στη νύχτα…σα το κλέφτη!!! που είσαι κιόλας!!!

  5. Έρχεται τσαπου μουνοδουλοι των Αθηνών !!! Θα τρίβετε τα γουρλοματα σας με τον συνασπισμό Κασιδιάρης – Χίος – Έλληνες !!! Η Ελλάδα αλλάζει κι οι εγκληματιες θα πάτε όλοι φυλακή !!! Μιζοκουλη Μιζοτακη μη κάνεις εκλογές… κοπάνα τη κατευθείαν… βράδυ 🌃🌃🌃…μες στη νύχτα…σα το κλέφτη!!! που είσαι κιόλας!!!

Comments are closed.