«Κανείς Απών!»Το συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ για τον ήρωα πιλότο

Κοινοποίηση:
baltadoros

Δείτε ένα εκπληκτικό βίντεο αφιέρωμα στο Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο, πατέρα δύο παιδιών από το Μορφοβούνι Καρδίτσας,  που το 2018 έπεσε υπέρ πατρίδος κοντά στη Σκύρο, όταν επέστρεφε από αποστολή αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών.

Σε λίγες ημέρες, στις 12 Απριλίου, συμπληρώνονται 3 χρόνια από την ημέρα που ο ήρωας Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος έχασε τη ζωή του όταν το μονοθέσιο αεροσκάφος M2000-5 της 114ΠΜ/331Μ, σε απόσταση εννέα (9) ναυτικών μιλίων βορειοανατολικά της Νήσου Σκύρου, προσέκρουσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το βίντεο δημιουργήθηκε από φίλους του ήρωα πιλότου, με την σκέψη στην οικογένειά του, στους δικούς τους ανθρώπους, θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα: «Κανείς Απών… Άλλοι στη γη, άλλοι στον ουρανό! Ο Γιώργος δεν θα πεθάνει ποτέ όσο τον θυμόμαστε, και τον θυμόμαστε».

Το βίντεο που έφτιαξαν οι φίλοι του περιέχει συγκλονιστικές εικόνες από αερομαχία του Γιώργου Μπαλταδώρου, όπου ακούγεται η φωνή του, καθώς έχει εγκλωβίσει ένα τουρκικό F16 που παραβίασε τον Εθνικό μας εναέριο χώρο, από το χωριό του Γιώργου το Μορφοβούνι Καρδίτσας, ακόμη και από το δημοτικό σχολείο του που πλέον στεγάζεται το Αστυνομικό τμήμα Λίμνης Πλαστήρα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στη μνήμη του:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αυτή η πουτσοχωρα, αντί νά καθιερώσει μία ημέρα
    παράδειγμα στην μνήμη του Γ.Μπαλταδωρου, γιορτάζει την παγκόσμια μέρα τού… τάδε καί διάφορες άλλες γαμοεορτες!! Μια για τούς πούστηδες, μία για τον ήλιο,μια για… τον ησκιο!!!..
    Σαββουρες. Δεν μου δίνει ο Θεός τό χάρισμα νά βουτηξω τον γαμηδη τού Συντάγματος και νά του ξεκολλησω τα πρέκια οπως ο PREDATOR!!!

  2. Μόνο με εσάς αισθανόμαστε Έλληνες ….. αθάνατος ο ιπτάμενος μας !!!!!

  3. ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ Π#ΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ, ΠΙΝΟΥΝ, ΓΕΛΑΝΕ, ΚΑΝΟΥΝ @ΛΛΑΞΟΚΩΛΙΚΙ@, ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΝΤ@Ι ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟ#ΣΤΡ@ΚΙ Π.Χ. ΦΟ#ΡΘΙΩΤ# Η ΚΑΜΙΑ Κ@ΡΙΟΛ@ ΟΠΩΣ Η ΤΟ#ΝΗ ΠΕΦΤΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ. ΝΑΑΑΑ ΤΑ LIKE ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΣΤ” @ΡΧΙΔΙ@ ΣΑΣ. ΓΙ” ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΒΑΛΕ ΚΙ ΑΛΛΟ, Μ” ΑΡΕΣΕΙ. ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΦΡΙΜΠΕΣ ΚΑΙ Τ” ΑΛΛ@ΞΟΚΩΛΙΚΙ@ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΧΑΡΗ “Σ” ΑΥΤΟΥΣ” ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ, ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΣΑΛΙΟ. ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. “ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”. ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ. “ΚΡΑΤΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ”. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ “ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΩΝ”. “BLUE SKIES” ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ. ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΒΝ.

  4. αυτοι που δεν περιοριζονται απο βουνα αθανατος

  5. Ήρωες είναι αυτοί που έχουν επιφέρει μεγάλο πλήγμα στον εχθρό.

    1. ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ. RESPECT.

  6. Ανατρίχιασα!! Ήρωας.. Και οχι μόνο ο εκλιπών.. Όλοι σας οι ιπτάμενοι στην Π. Α.
    Είστε μάγκες, μπράβο σας και ευχαριστούμε..!!

Comments are closed.