Κανένα YouPorn: Βρήκαμε το ερωτικό video που θα βγάλει νοκ άουτ αμέσως – Με προσοχή το κλικ

Κοινοποίηση:
play

«Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε ρίσκα ώστε να φτάσουμε εκεί που πραγματικά θέλουμε. Ποτέ μην συμβιβαζόμαστε», ανέφερε η Vendela κατά την διάρκεια του shooting για το αμερικανικό Playboy. Η Playmate Ιανουαρίου 2019 ποτέ δεν συμβιβάστηκε. Και πολύ ορθά έπραξε, δίνοντας τον δικό της αγώνα. Εντός κι εκτός ρινγκ.«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Σουηδία. Σε μία χώρα που τα στερεότυπα θέλουν την γυναίκα να σπουδάζει, να δημιουργεί οικογένεια, να αγοράσει σπίτι και να ζει την κλασική ευτυχία. Το δικό μου όνειρο, ωστόσο, ήταν κάτι περισσότερο από όλο αυτό. Έπρεπε να βγω από την comfort zone μου ώστε να το πετύχω. Να σπάσω τα όρια και να το κάνω το βήμα παραπάνω. Και μέσω του Playboy βρήκα αυτή τη μεγάλη ευκαιρία».

Όπως δηλώνει η ίδια, στόχος της φωτογράφισης ήταν να βοηθήσει κάθε γυναίκα εκεί έξω να αγαπήσει το σώμα της και να βγάλει την δική της αληθινή προσωπικότητα. Αν το πέτυχε; Τσέκαρε το teaser video από την φωτογράφιση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι αναλογίες τις είναι άψογες. Να βάλει ψεύτικους βυζους να γίνει ίδια με όλες;; Θεωρώ ντεκαβλε τα παραγεμισμένα βυζιά

Comments are closed.