Κανένας σεβασμός! Δεν εξαιρούνται απο τα νέα μέτρα όσοι πυρόπληκτοι είναι ανεμβολίαστοι!

Κοινοποίηση:
καμενο

Είναι ντροπή πραγματικά μέχρι χθές να δείχνεις λυπημένος για τις συνέπειες της καταστροφικής φωτιάς σε Βίλια και Β. Εύβοια και σήμερα να ανακοινώνεις εξοντωτικά μέτρα που δυστυχώς ΔΕΝ εξαιρούν τους πυρόπληκτους.

Έτσι λοιπόν ακόμα και αυτοί που έχασαν χθές στην Κάζα Βιλίων τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους θα κληθούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη μαζί με τους υπόλοιπους πυρόπληκτους της χώρας που παραμένουν ανεμβολίαστοι, ακόμα και να τεθούν σε καθεστώς αναστολής (φυσικά με προοπτική απόλυσης) εφόσον είναι υγειονομικοί ή δουλεύουν σε οίκους ευγηρίας ή ανήκουν σε μια σειρά επαγγελμάτων που θα ανακοινωθεί υποχρεωτικότητα εμβολιασμού τις επόμενες ημέρες..

Λες και οι άνθρωποι που ξαφνικά βρίσκονται σε απόγνωση έχουν στο μυαλό τους πως και με τι τρόπο θα εμβολιαστούν… Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο λοιπόν.

Χάσατε τα πάντα ; αρκεί ο εμβολιασμός είναι σαν να λέει η κυβέρνηση και αφού δεν το λέει προφανώς αυτό εννοεί! Ντροπή και αίσχος!!

Να εξαιρεθούν εδώ και τώρα οι πυρόπληκτοι που παραμένουν ανεμβολίαστοι!!Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός πλέον για την τραγωδία που βιώνουν αυτοί οι άνθρωποι ;

Πηγή: newspull

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: