Κανένας από την κυβέρνηση στις δοξολογίες για τους νεκρούς ήρωες του 1940 «για να μην δώσουν το κακό παράδειγμα»

Κοινοποίηση:
1

Δεν θα παραστεί στη Δοξολογία στην Αθήνα για την 28η Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος:

«Η κυβέρνηση ανταποκρινόμενη στο υπεύθυνο κάλεσμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου για την αποφυγή μαζικών συναθροίσεων, ανακοινώνει ότι ο πρωθυπουργός και τα μέλη της δεν θα παραστούν στη Δοξολογία για την Εθνική μας Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Φέτος, ας πούμε ΟΧΙ και στον κορωνοϊό».

Νωρίτερα, σχετική έκκληση είχε απευθύνει ο Αρχιεπίσκοπος, σημειώνοντας πως «οι στιγμές για την πατρίδα μας είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού απειλεί την υγεία και τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μασωνε, ανθελληνα, αθεε, τσο@@ανε παπα! Οταν πεθανεις δεν θα λοιωσεις γιατι δεν θα θελουν να σε φάνε ουτε τα σκουλικια! Εισαι ο μεγαλυτερος συγχρονος ΕΦΙΑΛΤΗΣ της πατριδος μας, της πιστεως μας !!!!!!!!!!!!

  2. Tι γελοία δικαιολογία!!! Αλλά, τι να περιμένει κανείς απ’ τον τρισκατάρατο αφορισμένο…

  3. Ας παραστουν στα καρναβαλια ,γιατι μονο για κει ειναι.

  4. Τελικά ο Μητσοσκατάκης και ο ερντογάν έχουν κοινή πορεία στο να φυλακίζουν αθώους πολιτικούς αντιπάλους.

    1. Αλλα υπαρχει μια διαφορα που παρελειψες , αυτοι που φυλακιζει ο Ερντογαν είναι απλα αντιφρονούντες ενώ οι δικοι σου είναι αθεοι,αντιχριστοι,νεοναζι λατρες του σατανα,νταβατζιδες και μπραβοι της νυχτας. Ο πατριωτικος και εθνικιστικος χωρος δεν εχει αναγκη από τέτοιους που αντιγρφαν και επεδραμαν όπως τα ταγματα εφοδου των ναζι την δεκαετεια του 30΄

  5. Οι σατανιστές του αφορισμένου αντίχριστου δεν πάνε σε δοξολογίες, και αφαιρούν και το δικαίωμα του εκκλησιάζεσθαι από τους χριστιανούς.
    Βέβαια, τα λαθρομουσλίμια είναι ο αγαπημένος τους λαός.
    Ανάθεμα σε βρυκόλακα.

Comments are closed.