«Καμπάνα» σε @νώμαλο γεροξεκούτη που έκανε ανήθικες προτάσεις μέσω facebook σε μια 14χρονη

Κοινοποίηση:
shutterstock_258726044

Σε έναν χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε 65χρονος από τη Λάρισα για τις ανήθικες προτάσεις που έκανε μέσω facebook σε μια 14χρονη!

Ο δράστης, που είναι συνταξιούχος εφοριακός, κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Λάρισας, καθώς το 2014 δημιούργησε λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο facebook, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο για να μη γίνουν γνωστά τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Εκεί, αφού έκανε «οφθαλμόλουτρο» σε μπόλικα προφίλ κοριτσιών, εντόπισε την ανήλικη, στην οποία έστειλε αίτημα φιλίας και εκείνη το έκανε δεκτό. Αρχικά τής έστελνε μηνύματα του τύπου «γεια σου, τι κάνεις;», έπειτα πρόσθεσε και μερικά κομπλιμέντα, όπως «είσαι πολύ όμορφη» κ.λπ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κατηγορητήριο, ο 65χρονος απηύθυνε στη 14χρονη μαθήτρια γυμνασίου, που είναι παιδί χωρισμένων γονιών, «προσωπικά μηνύματα που προσέβαλαν την αξιοπρέπειά της στο επίπεδο της γενετήσιας ζωής». Μάλιστα, πριν ρίξει τα δίχτυα του στην ανήλικη, ο 65χρονος είχε στείλει μηνύματα και σε άλλες μαθήτριες, οι οποίες είτε είχαν απορρίψει το αίτημα φιλίας του είτε το είχαν δεχτεί και όταν είδαν ότι τους έστελνε μηνύματα στο inbox, τον είχαν διαγράψει. Ο 65χρονος, σύμφωνα με την «Ελευθερία», καταδικάστηκε προχθές από το δικαστήριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: