“Καμαρώστε” τον! Αυτός είναι ο 19χρονος Αιγύπτιος που συνελήφθη στην Αθήνα για βιασμό, ληστεία και οπλοκατοχή – Στη δημοσιότητα η ταυτότητά του

Κοινοποίηση:
1

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 27 Μαρτίου στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για βιασμό και ληστεία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον (επ.) ELGAMASY (ον.) MOHAMED του MAGDY και της SMAH, που γεννήθηκε την 9-9-2001 στην Αίγυπτο.

1aigyptios1

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ 1000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ!!!! ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΙΟΛΙΑ

  2. Σπάστε του τα κόκκαλα απ το ξύλο, ανακάλεστε την άδεια παραμονής του (αν έχει) και στείλτε τον πίσω πακέτο στην Αίγυπτο.

  3. Ξυλο και σπασιμο σε αυτους τους αηδιες

Comments are closed.