Καμαρώστε έναν παπά που έχουμε για ποιμένα! ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ! Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως: «Θα στερηθούμε τα Θεοφάνεια επειδή οι Χριστιανοί δεν πρόσεξαν»(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mitropolitis-aleksandroupoleos-anthimos

Όλα όσα ανέφερε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος στο κήρυγμά του κατά Θεία Λειτουργία από τον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως σήμερα το πρωί
“Φέτος δεν θα μπορούσε κατά πως φαίνεται εξαιτίας της λίγης επιμέλειας που δείξαμε κατά αυτήν την περίοδο και που καθιστά πλέον την κατάσταση της πανδημίας για τους δύο μήνες που έρχονται ακόμη πιο επικίνδυνη για τον τόπο μας.

Θα το στερηθεί και η Εκκλησία επειδή οι Χριστιανοί μας έπρεπε να προσέξουν λίγο περισσότερο. Θα στερηθούμε λοιπόν ξανά αυτήν την μεγάλη γιορτή. Θα τελέσουμε όμως τις Ακολουθίες όλες σε όλους τους ναούς”
Αυτά ανέφερε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος στο κήρυγμά του κατά Θεία Λειτουργία από τον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως σήμερα το πρωί.

Εξήγησε στους πιστούς πως μπορούν να προμηθευτούν τον αγιασμό ζητώντας πάντως πολλή προσοχή,

Ανέλυσε τι σημαίνει ο αγιασμός, είπε πως “Άγιος είναι ο μετανοημένος αμαρτωλός”, πως “ η Θεία Λειτουργία είναι έργο του λαού”, πως “θα καταλάβουμε την χάρη του Θεού σαν ένα νερό που μας ραντίζει”.

Εξήγησε για ο αγιασμός γίνεται και στην θάλασσα, λέγοντας πως οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως είναι στοιχείο θανάτου, και με τον Χριστιανισμό γίνεται στοιχείο ζωής και μέσω αυτού αναβαπτίζεται στην Βασιλεία των Ουρανών. Γιατί στην θάλασσα, αναρωτήθηκε, και εξήγησε γιατί την φοβόντουσαν στα αρχαία χρόνια και δεν μπορούσαν να την εξερευνήσουν. ”Σε αυτήν την θάλασσα που την φοβόταν ο άνθρωπος η Εκκλησία ρίχνει τον Σταυρό” είπε.

Παρακολουθήστε ολόκληρο το κήρυγμα από το 02.36.00:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

61 Σχόλια

  1. Προσευχή για ΜΕΤΑΝΟΙΑ και οποιος μπορει κάτι περισσότερο να κανει ας το κανει!!!

  2. ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ

  3. Πέτα τα ράσα και κατέβα στη Συγγρού να πιάσεις δουλιτσα στη νουδουλα .

  4. Τι να δουμε ρε Στεφανε οι 8 στους 10 παπαδες πουστροφαρα ειναι.
    Ο καλυτερος μοναχος στο Αγ.Ορος τη μανα του σκοτωσε.

  5. Μπράβο σου παλικάρι Μητροπολίτη.
    ΠΈΣΤΑ τους. Όμως η αλήθεια πονά και δεν την εκτιμούν.

  6. Εδω ταιριαζει γαντι η ατακα. Μια ζωη μαλακας κυριε προεδρε.

  7. Μισθωτός ποιμήν ουκ εστί ποιμήν , κατά Ιωάννη κεφ. ι’ 12

  8. ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΛΕΗΝΕ .

  9. Θα στερηθούμε τα Θεοφάνεια επειδή οι Χριστιανοί δεν πρόσεξαν……….ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ…. ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ … Ν.Δ……!!!!!

  10. Φίδια που έχουν ζωσει την εκκλησία μας….
    Αλλά έχουν γνώσιν οι φύλακες.

  11. Δεσποτάδες που δέχονται την ύπαρξη πανδημίας πρέπει να ξυρίζονται!

  12. επιτασσονται οι κατοικοι του εβρου να τον ξυρισουν και να τοποθετησουν εναν ΣΩΣΤΟ ορθοδοξο ιεραρχη

  13. Ο πιο σωστος ιεραρχης που εχει σημερα η χωρα.

  14. αντε. τριζουν τα κοκκαλα του χριστοδουλου απο αυτους που ειναι στην εκκλησια και οπως οι γραμματεις και φαρισαιοι προδωσαν το χριστο ετσι και αυτος εγινε ιουδας για τον χριστο

  15. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.Οταν η κεφαλη της ΔΙΣ ειναι ο Συριζωνυμος,αυτος τι θελετε να πει??

  16. Υπάρχει μια εκκλησία που λέγεται Άγιος Ιούδας Θαδδαίος στο Λαύριο. Μην σας πιάσει κώτσους η πουτάνα νεοκόρη εκεί που λέει κάτι τρελά ότι ανοίγεις κάτι βιβλία που έχει πάρει με χορηγία τζάμπα και τα μεταπωλεί 20€ και ο Θαδδαίος δεν λεγόταν καν Ιούδας και δίνει κάτι «προσευχές» λευκής μαγείας. Συνέλληνες αδέλφια θέλει προσοχή γιατί μας αναστατώνουν μέσω μιας λανθασμένης πλέον εκκλησίας που δεν έχει καμία σχέση με όσα δίδαξε ο Χριστός!

  17. Ούτε για βοσκός δεν είσαι ακόμα και τα πρόβατα θα σε κορόιδευαν παπάτραγε άντε σε καμία στοά καλύτερα εκεί είναι η θέση σου πουλημένο σκατο..

  18. Εκκλησία δεν είναι μόνο οι μητροπολιτάδες, είναι και ο κλήρος είναι και ο ΛΑΟΣ. Ο Λαός λοιπόν φωνάζει ΑΝ-ΑΞΙΟΣ. ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ, ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ

  19. Πέφτουν οι μάσκες Πέφτουν με πάταγο ….. όλων, να βλέπουμε και τα καλά της υπόθεσης

  20. ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ= ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ…ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ AYTON ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΚΑΡΓΙΟΛΗ TON ΠΑΠΑΤΖΑ. ΞΕΚΕΡΑΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΘΥΣΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ…….

  21. ΠΟΛΛΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ….ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ….
    ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ….ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΒΡΙΟΣ, ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ.

  22. Ο/Η Ο Έλλην
    04|01|2021 στις 01:13
    Το σχόλιό σας θα ελεγχθεί πρώτα από συντονιστή.
    Άνθιμε, για το καλό σου, θα πρέπει να καταλάβεις ότι σύντομα θα αλλάξουν τα πράγματα και δεν θα είσαι πιά μητροπολίτης.
    Κινδυνεύεις να σε σκίσει ο αγανακτισμένος κόσμος που έχει απηυδήσει μεταξύ άλλων και από την πουλημένη, νεοταξίτικη και εωσφορική ηγεσία της εκκλησίας.
    Στο τσάκ προλαβαίνεις να μεταμεληθείς, να πείς δημόσια την αλήθεια για το τι γίνεται στην εκκλησία και να πάς να μονάσεις μπάς και σώσεις την ψυχή σου.
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΠΛΕΟΝ ΕΓΓΥΣ, ΗΓΓΗΚΕΝ!!!

  23. Ακόμα δεν το καταλάβατε ότι αυτοί οι ψευδεπισκοποι δεν αποτελούν την αληθινή Εκκλησία του Χριστού, αλλά την πρώτη “εκκλησία του αντιχρίστου” που ίδρυσαν στην Κρήτη με την ψευδοσυνοδο τους το 2016; Όλα αυτά που μας συνθλίβουν σήμερα, αιτία έχουν την ψευδοσυνοδο αυτη. Την μεγαλύτερη ευθύνη φέρουν οι “μοναχοί” και οι ψευτοπαπαδες που δεν αντέδρασαν στην παναιρεση, αλλά προτίμησαν αντί για τον Χριστό, τον μισθό και την βολεψη τους. Ενημερωθείτε λοιπόν για τα θέματα της πίστεως, στο ιστολόγιο maxomaiyperpistews.blogspot.com και κόψτε κάθε επικοινωνία με τους παναιρετικους (οπως διατάσσουν οι Άγιοι Απόστολοι και όλοι οι Άγιοι) πριν είναι πολύ αργά, γιατί όποιος πεθάνει μεσα στην αίρεση δεν σωζεται, ούτε και μνημόσυνο δεν μπορούμε να τελεσουμε γι’αυτόν όπως λέει ο Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης. Αν μετανοήσουν έστω και μερικοί, ίσως μας λυπηθεί ο Θεός και γίνει μικρότερο το καλό που μας αναμένει. Είθε.

  24. Άνθιμε, για το καλό σου, θα πρέπει να καταλάβεις ότι σύντομα θα αλλάξουν τα πράγματα και δεν θα είσαι πιά μητροπολίτης.
    Κινδυνεύεις να σε σκίσει ο αγανακτισμένος κόσμος που έχει απηυδήσει μεταξύ άλλων και από την πουλημένη, νεοταξίτικη και εωσφορική ηγεσία της εκκλησίας.
    Στο τσάκ προλαβαίνεις να μεταμεληθείς, να πείς δημόσια την αλήθεια για το τι γίνεται στην εκκλησία και να πάς να μονάσεις μπάς και σώσεις την ψυχή σου.
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΠΛΕΟΝ ΕΓΓΥΣ, ΗΓΓΗΚΕΝ!!!

  25. Δεν είναι αυτός που μας λέει να παντρέψουμε τις κόρες μας με μουσλάνους Λαθρεποίκους;;

    Αυτός δεν είναι που όπου σταθεί και όπου βρεθεί υμνολογάσ του οβριούς και εμφανίζεται μαζί τους μεσα στη τρελλή χαρά;;

    Ή μήπως είναι άλλος;;

    Γιατί είναι πολλοί απο δαύτους ή μήπως όλοι τους;;

  26. Πού ‘σαι Παπαφλέσσα να πάρεις κεφάλια;…

  27. Εφετος θα γιορτασουμε – υποτιθεται – το 200 χρονια απο την Επανασταση του 1821 και την αποτιναξη του τουρκικου ζυγου……Δεν θα ειναι καθολου παραξενο αν δουμε καποιον ή καποιους απο το ιερατειο, να ζητουν συγγνωμη απο τουρκους προσπαθωντας να μας πεισουν οτι επι 400 χρονια, περνουσαμε καλα κατω απο το χατζαρι του κατακτητη…….

  28. ΚΑΤΑ ΤΗΝ- Ζ -ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΡΙΣΤΕΙ.

  29. Επαγγελματιαs δεσποτηs του εναμιση χιλιαρικου του μηνα…εφ οροs ζωηs δημοσιοs υπαλληλοs..κριμα στην εκκλησια του νεου ωρολογιου..τον μετοχο τον ROTHCHILD S στην εθνικη τραπεζα..αυτοι που μαs περνουν τα σπιτια…για πενταροδεκαρεs και τοκογλυφιεs..ΝΕΜΕΣΙΣ τραγοπαπα..

  30. οταν ο γεροντας της ιερας μονης εσφιγμενουμεθοδιος μιλαει για τους προδοτες ιερεις του βαρθολομαιου οτι ειναι ερετικοι μασωνοι μπασταρδοι που αντι για χριστο εχουν μισθο μεσας τους δεν τον ακουει κανεις απεναντιας διωκεται με 20 χρονια παρανομης φυλακισεις αλλα ας τολμησουν οι κοτες να πανε να τον παρουν το 1821 απο εκει ξεκινησε η επανασταση η ιστορια επαναλεμβανεται την γαμησατε μετα κοματοσκυλα τους θα αρχισει η καθαρση πουστηδες

  31. Άχρηστος τελείως. Ούτε ποιμένας σε μαντρί. Ουστ κοπριά

  32. πολιτικος επρεπε να εισαι τραγοπαπα ουστ κοινωνας και κοσμο λεχριτη

  33. Ούτε οι λοιμωξιολόγοι δεν τολμούνε να ξεστομίσουνε τέτοια πράγματα και το έκανε ένας μητροπολίτης. Βασιλικότερος του βασιλέως. Πιθανότατα να είναι και αυτός σε εντεταλμένη υπηρεσία από τον κούλη όπως ο άλλος στην κοζάνη εχθές που πρότεινε να κάνουν όλοι το εμβόλιο.

  34. Αναξιος. Αντι να εχει προτυπο τον ηρωα παπαφλεσσα, που εχυσε το αιμα του στο Μανιακι και τον Αθανασιο Διακο, εχει προτυπο τον ιερωνυμο που υποστηριζε τους προδοτες του ελληνισμου, πρωτα τον τσιπρα και τωρα τον κουλη. Για τους λαθραιους μουσουλμανους δεν λεει τιποτα! Διαγωνιζονται ποιος θα ειναι πιο αρεστος στους κυβερνωντες με εμετικες δηλωσεις κατα των χριστιανων. Ξυριστε τον και αυτον και τον Πειραιως που τον θεωρουσαμε νεο Παπαφλεσσα και τωρα υμνει ολη μερα τον μαρινακη και δεν λεει τιποτα για τους ανθελληνες που κλεινουν τις εκκλησιες. Ρε αναξιε, αυτα δεν τα λενε ουτε ο τσιοδρας και ο μαγιορκινης που επεσαν εξω σε οτι ελεγαν και πληρωνονται. και τα λες εσυ στρεφομενος κατα των χριστιανων! Ξυριστε τον και στειλτε τον στο ισλαμ να δει την ελευθερια του λογου!

  35. ΞΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΤΡΑΓΟΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΗΣ…ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ

  36. Παπα Τράγο
    Θέλεις ξερό ξούρισμα χωρίς σαπούνι.
    Γιάννης Λάκων

  37. Ειναι φανερο οτι οι δεσποτες δινουν αγωνα μεταξυ τπυς για το ποιος θα αντικαταστησει τον Ιερωνυμο. Προσπαθουν να φανουν βασιλικοτεροι του βασιλεως στα ματια των μεγαλων ….. “αφεντικων”
    Το ιδιο κανουν και πολλοι πολιτικοι..

  38. TI ΛΕΣ ΡΕ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ. ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΑΝΑΞΙΕ ΒΟΘΡΕ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΜΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ. ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .

  39. Ανάξιος ξεφτύλας!!! Κάτι τέτοιους δεσποταδες και πολιτικούς πρέπει να τους πετάξουμε στη θάλασσα και θα τους πετάξουμε!!!

    Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή!!!

  40. Χυδαιο Τσογλανι! Φτανει πια με τους προδοτες, ανθελληνες και απιστους! Στο αποσπασμα….!!!!

  41. EINAI Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΝΥΦΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΑ.

  42. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΜΑΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ , ΑΝΑΞΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕΡΕΘΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ , ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ !!

  43. Εσύ εδώ παπά μου; ρωτάει ο νεοαφιχθεις στην κόλαση κοσμικός. Ευτυχώς το κεφάλι σου είναι έξω από την πίσσα. Είναι γιατί πατάω στο κεφάλι του δεσπότη. Καιρός να μαθει να ποιμενει προβαταγιατι για ποιμένας ανθρωπων δεν κανει.

  44. Εχεις σπασει καθε ρεκορ ανοησιων και αιρετικων κινησεων και λογων…καλυτερα να δεσεις μια πετρα…

  45. ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ε; ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΑΚΑΛΕΣΤΟΙ “ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ” ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΜΕΤΑ ΕΓΩ; Ο ΠΑΠΑΝΙΝΤΖΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΤΑΜΠΛ ΝΤΟΤ.

  46. Κατά πάσα πιθανότητα να είναι ο επόμενος αρχιεπίσκοπος.

  47. Η κυβέρνηση τα έκανε όλα τέλεια,αλλά αυτοί οι κακοί χριστιανοί φταίνε. Γιατί μου θυμίζει δηλώσεις χριστιανοδιωκτών Ρωμαίων (Νέρωνος, Διοκλητιανού κλπ);

  48. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλης κουράδας λέει:

    Καλά, οι μασόνοι λύνουν και δένουν στην διαλυμένη ελλαδική εκκλησία.
    Ο συριζώνυμος και η ΜΚΟ του να ‘ναι καλά.

  49. ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΞΥΡΙΣΟΥΝ ΜΑΣΚΑΡΑ!!!ΦΟΡΑΣ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ! ΦΟΡΑΣ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ, ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ !! ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗΝ
    ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΦΑΣΚΟΦΟΡΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΝ…ΤΑ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ ΣΟΥ
    ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΠΩς ΖΟΥΝ? ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!

  50. Ο Ανάξιος. Κρίμα? Στην ακριτική Αλεξάνδρου έπρεπε να έχουν στειλει έναν Μητφπιτη με φρόνημα ισχυρό.
    ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕΝ ΗΜΙΝ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ?????

  51. Ξυρισμα διαπομπευση και ξυλο μεχρι θανατου οπου βρειτε τον τραγο!

Comments are closed.