Καμαρώστε έναν… βουλευτή – Μ.Παπαδημητρίου: «Το νερό είναι δυστυχώς απαράδεκτα φθηνό & η σπατάλη του εξωφρενική» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
papadimi

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ,  Μπάμπη Παπαδημητρίου, στη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Υδάτινων Πόρων της Βουλής την Τετάρτη.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Υποεπιτροπής, ο βουλευτής της ΝΔ είπε επί λέξει:

«Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση.

Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική.

Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα».

Διευκρινίζοντας μάλιστα ο ίδιος, μετά από ερώτηση, επέμεινε στα λεγόμενά του περί «τιμολόγησης του ύδατος» λέγοντας ότι η σημερινή τιμή του νερού δεν αποτρέπει από την μη ορθολογική χρήση του.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Στρίψτε του λίγο την προπέλα του μπας και πνιγει, κι άμα ζητήσει νερό να μην του δώσει κανείς.Μαλακα.

  2. Στρίψτε του λίγο την προπέλα του μπας και πνιγει.Κι αν ζητήσει νερό να μην του δίνει κανεις.Παλιο μαλακα

  3. Ετοιμάζουν χρέωση σαν τις πλαστικές σακούλες…Να πληρώνουμε για “προστασία” περιβάλλοντος…
    Το 95% στα πλαστικά των super market είναι στις συσκευασίες προιόντων…Εμείς πληρώνουμε για το 5%…. Κάτι τέτοιο ετοιμάζεται και εδώ…π.χ ένα μπουκάλι πλαστικό με πόσες σακούλες ισοδυναμεί?10?20?30?40?ζυγαριά ακριβείας θα μας πει…

  4. Ναρθει στην Ευβοια ο Μπαμπινος να τον κερασoυμε νερο με νιτρικα να δει κιτρινα αστρακια ο Μαλεας του Κουλη.

  5. ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ ΕΚΔΡΟΜΏΝ Ο BABIS ΠΡΟΣΦΈΡΕΤΑΙ : ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΧΆΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΉ ΣΕ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΑΜΜΟΛΟΦΟ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΥΤΌ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΌ ΉΛΙΟ ΤΙΜΗ 5ΗΜΕΡΗΣ 7000€ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΚΆΘΕ ΠΟΤΉΡΙ ΝΕΡΟΎ ΚΑΙ ΜΊΑ ΜΈΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΊΨΑ.

  6. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ……….ΠΕΤΑΞΕ ΜΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΗ 2 ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΦΤΩΧΟΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΔ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΦΘΑΣΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ Η ΔΕΗ 100 ΕΥΡΩ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ 3.000 ΕΥΡΩ ΡΑΓΙΑ ……….Η ΠΛΗΡΩΝΗΣ Η ΤΟ ΚΟΒΟΥΝΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΗΣ ΣΕ ΛΙΜΝΗ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΝΕΡΟ ………..ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΗ ΝΥΦΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΦΕΣΔΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΝΑ ΠΩ………………………………………..

  7. Το νερό είναι φυσικό αγαθό και απαραίτητο για τη ζωή. Όποιος λέει τις μαλακίες που είπε αυτό το ζώον είναι πούστης και μαλάκας. Και μεγαλύτεροι πούστηδες και μαλάκες είναι όσοι ψηφίζουν τέτοια ζώα.

  8. Κυριε Παππαδημητριου, καλο θα ειναι πριν κανης μια δηλωση να εχεις γνωση διοτι τωρα εισαι Βουλευτης
    δεν εισαι δημοσιωγραφος.
    ΤΟ ΥΔΩΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΡΟΙΝ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ Α ΠΟΤΕΛΕΙ ΚΛΗΡΩΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΓΧΑΝΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΑΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.
    Νομος 3199/2003 ΠΔ 51/2007
    ΟΔΗΓΙΑ ΠΛΑΙΣΙΟ 2000/60 ΕΚ
    ΑΡΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ.

  9. Μ.Παπαδημητρίου εισαι μια λουγκρα με παπιγιον φτηνη ειναι η μανα σου η γυναικα σου και ολο σου το σοι οσα πληρωνη ο λαος εσυ ουτε το ενα εκατοστο δεν πληρωνεις παλιομακακα χιμπατζη

  10. πιο φθηνο νερο ρε μαλακα;οι τοκοι που βαζουν στο νερο η ευδαπ;να μας δειξει καποιος το φεκ με βαση νομου.γιατι δανειατηκε κανεις λεφτα απτην ευδαπ κ πρεπει να τοκιζονται τα λεφτα;αλητες κλεφτες προδοτες.τα ξεπουλησατε ολα.μπασταρδοι!!!

  11. Πήγαινε νά πνιγείς σέ καμιά γούβα γεμάτη μέ νερό τώρα πού είναι φτηνό ζαγάρι τού κερατά
    νεοταξήτικο κάθαρμα τσιράκι τού Σόρος.
    Γιάννης Λάκων

  12. Γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι; Τα ίδια σκ#τ@ είναι όλοι.

  13. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Ο ΕΝ ΛΌΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΞΥΓΌΝΟ ΔΙΑΤΊΘΕΤΑΙ ΑΚΌΜΗ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΑΣΎΣΤΟΛΑ.

  14. ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΧΆΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΎ ΣΎΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΌ ΔΙΆΣΤΗΜΑ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ.

  15. ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΈΝΑ ΠΙΛΟΤΙΚΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΥΞΗΣΗΣ 1500% ΑΠΌ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΈΝΟΝΤΑΙ ΜΊΑ ΦΟΡΆ ΤΟΝ ΜΉΝΑ ΜΕ ΔΕΛΤΊΟ ΚΑΙ ΑΦΟΎ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΥΤΗΣΟΥΜΕ.

Comments are closed.