Καμένα Βούρλα: Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε και σκότωσε δεσποζόμενο -Ανησυχούν οι κάτοικοι [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΑΣΨΑΣΑΑΑ

Οι κάτοικοι στον οικισμό «Άγιος Στέφανος» της Κοινότητας Αγίου Σεραφείμ του Δήμου Καμένων Βούρλων, καταγγέλλουν προβλήματα με τις αγέλες αδέσποτων σκυλιών.

Αφορμή για την καταγγελία στάθηκε ένα αιματηρό περιστατικό με θύμα δεσποζόμενο σκύλο ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί την περιοχή του και θανατώθηκε από την επίθεση της αγέλης.

Η επίθεση έχει καταγραφεί και σε βίντεο που δημοσίευσε το lamiareport.gr και το οποίο θα φτάσει στα χέρια των αρμοδίων, προκειμένου να παρέμβουν.
«Απρόβλεπτη και επικίνδυνη η συμπεριφορά των αδέσποτων»

Μιλώντας στο LamiaReport, κάτοικος της περιοχής, είπε ότι κινδυνεύουν να πάνε στο ίδιο τους το σπίτι. «Την συμπεριφορά τους θα την χαρακτήριζα απρόβλεπτη και άκρως επικίνδυνη. Προσωπικά, όταν αυτά συγκεντρώνονται εμπρός, κοντά ή περιμετρικά του σπιτιού μου, δεν τολμώ να βγω έξω, ενώ όταν επιστρέφω στο σπίτι μου από την έξοδό μου, δεν τολμώ να βγω από το αυτοκίνητο μου και να μπω μέσα στο σπίτι μου, διότι κατ΄ ́επανάληψη μου έχουν επιτεθεί», σχολίασε.

Η κάτοικος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με το σκυλί της και δε θέλει να σκεφτεί τι θα μπορούσε να συμβεί αν στη θέση του ήταν κάποιος άνθρωπος και πολύ περισσότερο κάποιο παιδί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: