Καλύτερα να το ξανασκεφθείτε: Δείτε γιατί δεν πρέπει να πετάτε την τσίχλα σας στην τουαλέτα

Κοινοποίηση:
tsixla-1536x1024

Αν έχετε σκεφτεί ποτέ να πετάξετε την τσίχλα σας στη λεκάνη της τουαλέτας, θα πρέπει να το ξανασκεφθείτε καθώς μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα αυτή η «αθώα» κίνηση.

Αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό που κάνει την τσίχλα τόσο προβληματική για την τουαλέτα σας, όπως αποδεικνύεται, η κολλώδης ουσία της θα μπορούσε τελικά να εμποδίσει τη σωστή λειτουργία της και να είναι ακόμη και ένας από τους λόγους που η τουαλέτα σας μελλοντικά θα χαλάσει.

Η τσίχλα μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητική στο μάσημα λόγω της υφής της, αλλά αυτό είναι που στην πραγματικότητα θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μεγάλα προβλήματα αν την πετάτε στην τουαλέτα σας.

Η συγκολλητική φύση της τσίχλας σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να δημιουργήσει μια συσσώρευση σκουπιδιών, καθώς τα πολυμερή της τη βοηθούν να κολλήσει σε επιφάνειες και άλλα υλικά, όπως αναφέρει αναλυτικά το Μουσείο Επιστήμης και Βιομηχανίας του Σικάγο.

Είναι, επίσης, αδιάλυτη, που σημαίνει ότι το νερό δεν θα τη διασπάσει. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει διαρροές -ένα ζήτημα που δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε.

Ομοίως, η αφαίρεσή της θα είναι εξίσου περίπλοκη. Το κομμάτι της τσίχλας είναι μικρό και πιθανότατα θα είναι σταθερά κολλημένο κάπου στην τουαλέτα σας.

Ως αποτέλεσμα, το πρόβλημα μπορεί ακόμη και να επιδεινωθεί αν συνεχίσετε να πετάτε πολλά κομμάτια τσίχλας με αυτόν τον τρόπο.

Γι’ αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και την επόμενη φορά που θα θελήσετε να πετάξετε στην τσίχλα σας στη λεκάνη της τουαλέτας να το σκεφτείτε σοβαρά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: