“Καλοπλέρωνε” και διαφημιζόταν παντού ο σύγχρονος “λαδάς” της Κατοχής. “Μαύρα” και… πεντακαθαρίδης, ο “βασιλιάς” του χρυσού των πεινασμένων και χρεωκοπημένων Ελλήνων

Κοινοποίηση:
rixardos1

Κανάλια, ενημερωτικές ιστοσελίδες, τοπικές ιστοσελίδες, περιφερειακά κανάλια. Το δίκτυο ήταν μεγάλο. Πλήρωνε “μαύρα” και διαφημιζόταν. Όλοι-πλην εξαιρέσεων- του’ γραφαν καλές κουβέντες. Ήταν παντού δικτυωμένος στα ΜΜΕ. Ακούγατε κανέναν να τον “συκοφαντεί”, όπως απειλούσε εκείνους πόυ τον έθαβαν και τον αποκαλούσαν μαυραγορίτη; Δύσκολο. Βούλωνε στόματα με 500αρικα. 

Η φωτογραφία από τη διαφήμιση της έλευσης μτου “Μεσσία” στην Ραφήνα.

Προκειμένου να κλείσουν, οι ιστοσελίδες, διαφήμιζαν και τον διάολο.

Ως γνωστόν

Πενήντα εννέα άτομα έχουν συλληφθεί έως τώρα στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες, για την εξάρθρωση δύο πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων που έκαναν συστηματικά λαθρεμπόριο χρυσού, τον οποίο διοχέτευαν στο εξωτερικό.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο ιδιοκτήτης μεγάλης αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων. Ο γνωστός “μαυραγορίτης”, Ριχάρδος.

Σημειώνεται, ότι εκτός από τις 59 συλλήψεις, έχουν κατασχεθεί ποσότητες χρυσού και ασημιού, καθώς και όπλα, μεγάλα χρηματικά ποσά και πλήθος χρυσαφικών.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου με τη συνδρομή υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς και της ΕΚΑΜ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: