Καλοκαιρινές εκπτώσεις 2021 – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν;

Κοινοποίηση:
ekptoseis (1)

Κάθε καλοκαίρι στα μέσα Ιουλίου ξεκινούν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις και ως εκ τούτου βρισκόμαστε περίπου ένα μήνα πριν την επίσημη έναρξή τους.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης των θερινών εκπτώσεων και ως εκ τούτου αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών.

Σε κάθε περίπτωση, οι καταναλωτές θα μπορούν στην «καρδιά» του καλοκαιριού να πραγματοποιήσουν κανονικά της αγορές λόγω της απουσίας μέτρων για τον ιό και μάλιστα σε προνομιακές τιμές λόγω των εκπτώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκπτώσεις του χειμώνα για τη σεζόν 2020-2021 είχαν πραγματοποιηθεί σε ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες λόγω των περιοριστικών μέτρων του lockdown για τον κορωνοϊό.

Στο πλαίσιο αυτό, οι καλοκαιρινές εκπτώσεις αναμένεται να αποτελέσουν σημαντική «ανάσα» για το λιανεμπόριο καθώς δεν αναμένεται να έχουμε περιοριστικά μέτρα κατά τη διαδικασία των αγοραπωλησιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εδώ τα κανονικά προϊόντα δε πούλησαν, οι εκπτώσεις τους μαραναν. Άδεια είναι τίποτα δεν έχουν. Κι ότι έχουν είναι φτηνά για να τα αγοράζει ο κόσμος.
    Τσουβαλια είναι . Ούτε για σφουγγαροπανα δε κάνουν.
    Να τις βάλουν εκεί που ξέρουν τις εκπτώσεις

Comments are closed.